У "Фенербахче" відмовилися просити вибачення в України за прославлення путіна: "Це вони мають вибачатися".

Президент Фенербахче Алі Коч, фото: NTV Spor
Президент Фенербахче Алі Коч, фото: NTV Spor

Самі фани канарок "виправдали" себе тим, що Буяльський ніби показав жест орла, який є символом запеклих суперников Фенербахче - Бешикташу. Зрозуміло, що Динамо подало скаргу до УЄФА, але те, що відбулось далі шокувало навіть більше за кричалку. Виліз президент Фенербахче Алі Коч, який зажадав вибачень зі сторони України.

Розпатлану Ані Лорак "зловили" у Криму в обіймах Філіпа Кіркорова: "Помолитися, попросити у Господа прощення"

Ані Лорак. Фото: скрін youtube
Ані Лорак. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Наразі розпатлану і без макіяжу співачку виявили в обіймах російського виконавця Філіпа Кіркорова в Криму, куди артист приїхав зовсім недавно зі своїм "туром підтримки". Кадрами поділився сам Кіркоров у соцмережах. Також він опублікував відео знімки: свіжий ролик, де він розповідає, що 22 роки тому приїхав до Ялти і зробив там випадклвий знімок, який став обкладинкою альбому, а тепер він їздить туди постійно та робить фото у тому самому місці. В архіві він відкопав і фото з Ані Лорак за 2010 рік: пара сиділа на камені та обіймалася.

Екстрасенс Макс Гордєєв поділився прогнозом для росії на серпень: "Готуйтесь, буде капець".

Макс Гордєєв. Фото: скрін youtube
Макс Гордєєв. Фото: скрін youtube

Макс Гордєєв заявив, що серпень стане місяцем розчарування для росіян, які нарешті почнуть усвідомлювати, що їхня армія ніяка не "друга у світі". Він зазначив, що в серпні ЗСУ розпочнуть активні наступальні бої і порекомендував окупантам готуватися, адже покарання за вчинене спіткає кожного. Контратака України буде настільки потужною, що окупанти тікатимуть із окупованих територій назад до росії.

Ірина Верещук оголосила обов'язкову евакуацію: які міста та скільки людей планують вивезти, відмовитись можна письмово

Ірина Верещук, фото: скріншот із відео
Ірина Верещук, фото: скріншот із відео

Віце-прем'єр-міністр України Ірина Верещук анонсувала обов'язкову евакуацію із Донбасу. Причина евакуації — руйнація газопроводів у регіоні та, як наслідок, неможливість його опалювати у зимовий період. За її словами, на підконтрольній території області лишається 200-220 тисяч осіб, з яких 52 тисячі – діти. Відмовитися від обов'язкової евакуації місцеві жителі зможуть лише письмово з особистим підписом.

Верховна Рада "заморозила" тарифи три види комунальних послуг, як довго діятиме мораторій

Скрін, відео YouTube Комуналка
Скрін, відео YouTube Комуналка

Попри воєнний стан, українці продовжують отримувати комунальні послуги. Враховуючи складне становище людей через війну комунальникам заборонили в примусовому порядку стягувати зі споживачів заборгованість за комуналку. Також українців попередили, що цьогоріч опалювальний сезон буде найскладнішим, а в оселях трохи прохолодно, від 16 до 18 тепла.