Обстріл Оленівки - не межа цинічності окупантів: росіяни викрали 5600 дітей та депортували їх до путіна, заява МВС

Катерина Павліченко, фото: пресслужба МВС
Катерина Павліченко, фото: пресслужба МВС

Окупанти рф примусово депортували 5 600 дітей. Про це повідомила Катерина Павліченко, заступниця міністра внутрішніх справ. Катерина Павліченко додала, що з початку повномасштабного вторгнення поліцією виявлено 12 кримінальних правопорушень, передбачених ст. 149 КК України Торгівля людьми, з них 3 – торгівля дітьми.

Надя Дорофєєва зізналася, що перестала доглядати за собою після розставання з Дантесом: "Інші пріоритети"

Надя Дорофєєва. Фото: скриншот Instagram
Надя Дорофєєва. Фото: скриншот Instagram

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Надя Дорофєєва вирішила поспілкуватися з підписниками зізналася, що в останні місяці практично перестала стежити за собою. Якщо раніше догляд за тілом був чи не на першому місці, то зараз пріоритети змінилися.

"Якщо раніше догляд за собою мав особливе значення для мене, то зараз я змушую себе хоч іноді зробити щось. Інші пріоритети, інше життя", - поділилася Надя Дорофєєва.

Перша леді Олена Зеленська розповіла, як війна вплинула на її шлюб з президентом: "Ми маємо, що сказати один одному"

Олена Зеленська, фото: Instagram
Олена Зеленська, фото: Instagram

З початку повномасштабного вторгнення президент України Володимир Зеленський та його дружина пройшли чимало випробувань, які позначились на їх стосунках.

"Я погоджуюся з теорією, що випробування роблять шлюб сильнішим. Я думаю, у нашій ситуації це так. Ми стали більш цікавими один одному… Ми маємо, що сказати один одному. Саме тому, я б хотіла, щоб це випробування об’єднало нас", - сказала Пірсу Олена Зеленська.

Андрій Бєдняков із "Орел і Решка" згадав, як Ахметов заспокоїв його за тиждень до війни: "У той момент відлягло"

Андрій Бедняков, скріншот: Youtube
Андрій Бедняков, скріншот: Youtube

Телеведучий з "Орел і Решка" та "Де логіка" Андрій Бєдняков родом з українського Маріуполя, який постраждав за період війни від бомбардувань та терору російських окупантів. У те, що росія нападе на Україну, не вірив ніхто. Деякі українці відкидали цей факт, а дехто перестрахувався і готувався до гіршого сценарію, який таки реалізувався.

Окупанти рф схопили в полон 74-річного волонтера Маріо, кохана пенсіонера 4 місяці б'є на сполох: "Стріляли по людях"

19.03.22 був останній день на волі для Маріо. Він прийшов до українки Яни, але за 2 хвилини, що їй знадобились для виходу, двоє чоловіків у балаклавах скрутили Маріо, запихнули в темно-синій бус і вивезли в сторону будівлі Облдержадміністрації.