Михайло Подоляк залякав росіян їхньою ж зброєю, і назвав 5 цілей українського контрнаступу - закінчення війни лише на наших умовах

Стали відомі цілі, які намагатиметься досягти Україна за підсумками війни з Росією. Без цього ні про який мирний договір і не може йтися. Про це написав радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк на своїй сторінці у соціальній мережі TwitterВ українському уряді вважають, що війна має завершитися не лише повним розгромом російської армії, а й повною міжнародною ізоляцією режиму путіна.

Михаил Подоляк, фото: скриншот из видео
Михаил Подоляк, фото: скриншот из видео

Посівний календар на серпень 2022: що і коли сіяти, щоб посмакувати свіжими овочами та зеленню наприкінці літа

Крім збору урожаю, у серпні можна також посіяти овочі або зелень. Варто лише знати найсприятливіші для цього дні останнього літнього місяця. Коли садити цибулеві, овочі, зелень, трави тощо.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Грядки, фото: ukr.media
Грядки, фото: ukr.media

Обіцяне озброєння з Німеччини вже на передовій — в окупантів ще менше шансів зробити "жест доброї волі"

Німеччина передала Україні три системи залпового вогню MARS ІІ. Вони аналогічні американським M270. Про це повідомила міністр оборони Німеччини, вона додала, що Україна також отримала три самохідні артилерійські установки. Найімовірніше, йдеться про Panzerhaubitze 2000.

MARS II. Фото: скриншот Facebook
MARS II. Фото: скриншот Facebook

Україну окупувала не росія, а Польща - на лукашистському ТБ просувають путінські методички

На лукашистському ТБ білорусам намагаються донести, що Україну окупувала Польща. Пропагандисти перейняли досвід російських інформаційних помийок і намагаються запевнити білорусів у очевидних нісенітницях. Та просувають кремлівські "дидактичні матеріали".

лукашенко. Фото: скриншот Youtube
лукашенко. Фото: скриншот Youtube

На моркву, буряк, цибулю, помідори продавці представили нові ціни: скільки тепер коштує приготувати борщ або салат

Приємна новина для українців - у торгових точках почали дешевшати овочі. Щоправда, таке зниження цін відбувається в міру достигання врожаю. Як свідчать дані моніторингу AgroTimes, найбільше подешевшала морква та огірки, водночас помідори досі тримають ціну. Фахівці розповіли про актуальні ціни й на багато інших популярних овочів, вартість яких змінилася останніми днями.

Овочі. Фото: скрін youtube
Овочі. Фото: скрін youtube