У російських ЗМІ з'явилася інформація про те, що їхні земляки добряче заробили на горіхи від поляків на відпочинку у Туреччині. Все через різні погляди на війну, з якою росія прийшла в Україну.

У соцмережах навіть з'явилися відповідні кадри, де видно, як у бійці беруть участь як чоловіки, так жінки. Щоправда, "хто кого", розібрати важко. Ця сутичка, як повідомляється, почалася після суперечки стосовно вторгнення росії в Україну 24 лютого з повномасштабною війною.

Що цікаво, згідно з повідомленням, на бік поляків перейшли й працівники турецького готелю, то ж росіянам було не солодко у цій ситуації.

Бійка у Туреччині, скріншот з соцмереж
Бійка у Туреччині, скріншот з соцмереж

У результаті, як повідомили російські ЗМІ, польським туристам вдалося втекти з місця інциденту. А от росіянам зовсім не пощастило і вони опинилися у в'язниці.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Російські ЗМІ стверджують, що польські туристи побили групу росіян в готелі в Алайні після суперечки про вторгнення росії в Україну. Росіяни стверджують, що турецькі готельєри перейшли на бік поляків, які швидко втекли зі сцени, а росіян посадили в тюрму", - йдеться у повідомленні.

Бійка у Туреччині, скріншот з соцмереж
Бійка у Туреччині, скріншот з соцмереж

Нагадаємо, які наслідки залишають фосфорні бомби на обличчях людей: 83-річний дідусь вижив під обстрілом, але змінився до невпізнання

Як повідомляв "Знай.ua", батько попри дикий біль дивом врятував поранених росіянами дружину і сина: допоміг звичайнісінький ремінь від сумки

Також "Знай.ua" писав, 84-річна бабуся дивом вижила під обстрілами, хоч не могла спуститись у підвал: "Кожен крок приносить біль"