Весь цивілізований світ підтримує українців у воні, яку розпочали росіяни на чолі з путіним.

Нарешті люди почали розрізняти такі країни, як Україна та росія, і зрозуміли, хто чого вартий. Одними з тих, хто простяг нам руку допомоги несподівано стали поляки. І президент Анджей Дуда, і самі громадяни Польщі всіма силами намагаються полегшити нашу долю у цій несправедливій війні.

Анджей Дуда. Фото: Telegram
Анджей Дуда. Фото: Telegram

Але поляки пішли далі і тепер не дають росіянам можливості відпочити на курортах. У мережі з'явилася інформація, що на турецькому курорті Аланья побилися туристи з Польщі та росії.

Конфлікт, що переріс у бійку, стався 13 липня в готелі Quattro Beach Spa and Resort Hotel. При цьому називалися різні причини та обставини того, що сталося. Одна з них – розмова на політичну тему, де, очевидно, росіяни висловили свою рашистську позицію, що не сподобалося полякам.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Тих, хто б'ється, розняла охорона готелю. Спочатку вони розійшлися за своїми номерами, але потім турист із рф зажадав викликати поліцію. Співробітники жандармерії, які приїхали на виклик, відвезли в ділянку саме росіянина для з'ясування деталей події. Стали на бік поляків і співробітники готелю.

Поляки побили росіян
Поляки побили росіян

Українці оцінили таку підтримку від поляків:

"Ось це по нашому", "Бобр, курва", "Відбивна свинина по-польськи", "Уявляєте, як після війни їх битиме весь світ", "От поляки наші справжні брати", "А можна, щоб цей флешмоб повторився ?", "Знаючи, як поводяться росіяни на відпочинку, думаю, вони цю бійку і почали"...

Нагадаємо, що втрати окупантів набагато вищі , ніж показує Генштаб: названо точну цифру, яка шокує росіян.

Раніше ми повідомляли, що ЗСУ завдали нищівного удару по техніці ворога на Херсонщині.