Жінка, яка відбуває десятирічний термін за зґвалтування двох неповнолітніх хлопчиків, почала публікувати неадекватні TikTok зі своєї камери, просячи піддони для ручок, а тюремні чиновники не знали, як її зупинити.

Розпусна 43-річна Міріа Ванліт знаходиться у виправній установі Південного Айдахо за зґвалтування 14-річної та 17-річної дитини у 2018 році після того, як зв'язалася з хлопчиками у Snapchat.

У її нових брудних відео, які вона почала публікувати з 8 липня, засуджена просить друзів за листуванням "чоловічої чи жіночої статі".

До того, як його було видалено, Ванліт розмістила у своєму акаунті вісім відео і набрала 33 000 передплатників.

Зрозуміло, що Ванліт працювала з кимось "на свободі", щоб публікувати її контент, оскільки ув'язнені не можуть отримати доступ до соціальних мереж безпосередньо.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Міріа Ванліт, кадр з відео
Міріа Ванліт, кадр з відео

Натомість ув'язнені можуть використовувати систему під назвою JPay для надсилання електронних листів та відео людям, які можуть їх завантажити.

Реагуючи на фурор, спричинений її новими відео, Ванліт сказала державному діячеві штату Айдахо, що вона змінилася на краще.

Вона сказала: "Я зробила великі помилки в минулому. Я багато чому навчилася і виросла за останні п'ять років. Я беру на себе відповідальність за те, що зробила... Я розпочала новий розділ свого життя".

Нагадаємо, що прихильниця хірургії ввела в ступор усіх людей на пляжі: величезні груди і "квадратне" гузно затьмарили обрій.

Раніше ми повідомляли, що продавець риби заманює клієнтів голими моделями в акваріумах: гладенькі "карасіки".