Стурбована патріотка росії викликала наряд поліції на сусіда, який назвав свою точку Wi-Fi "Слава Україні".

Про це повідомили у Telegram-каналі "Mash". За інформацією, мешканка Москви шукала доступний інтернет і випадково спіймала просто у своїй квартирі слабкий сигнал мережі, назва якої видалася їй протизаконною. Це сталося на вулиці Яблочкова, в Бутирському районі.

Точка доступу Wi-Fi, фото з вільних джерел
Точка доступу Wi-Fi, фото з вільних джерел

Вона одразу вирішила "вислужитися" перед "доблесною" поліцією росії і донесла, що поруч із нею живе нібито диверсант. Москвичка зажадала негайно виявити його і покарати належним чином.

На місце приїхав наряд поліції та переконався, що точка доступу інтернету з такою назвою справді існує. Проте, вирахувати, звідки йде сигнал, правоохоронці не змогли. Повідомляється, що справу не зам'яли і перевірка продовжується досі.

Поліція росії, фото з вільних джерел
Поліція росії, фото з вільних джерел

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У Telegram-каналі Олексія Дурнєва "Боже, яке кончене" користувачі соцмережі весело віджартувалися з приводу того, що поліція росії знайшла головного "злочинця", а інші похвалили сміливу людину.

Коментарі - https://t.me/bozhejakekonchene
Коментарі - https://t.me/bozhejakekonchene

Коментарі - https://t.me/bozhejakekonchene
Коментарі - https://t.me/bozhejakekonchene

Раніше ми писали про те, що в росії придумали нову безглузду нісенітницю про "страшну" Європу: "Вилучають українських дітей, якщо вони..."

Як повідомляв Знай.ua, 21-річну росіянку посадили до в'язниці з клопами за тверк перед "Єльцин-центром": її попа ще так ніколи не хворіла

Також портал Знай.ua писав, що в окупованому Херсоні росіяни взялися за "військово-патріотичне виховання" української молоді - чергова провокація