Іраклі Макацарія більше не холостяк: як пройшло весілля грузинського красеня - вінчання, танго та наречена у короткій сукні

Вінчання Іраклі Макацарія та Лізи Чічуа, фото: Pavle Mgeladze
Вінчання Іраклі Макацарія та Лізи Чічуа, фото: Pavle Mgeladze

Пара не стала довго чекати і ходити у статусі "наречений і наречена роками". 23 липня стало відомо, що Іраклі Макацарія більше не холостяк. 37-річний Макацарія поділився в Instagram Stories першими кадрами з пишної урочистості. Закохані офіційно узаконили свої стосунки, а також повінчались у церкві. Побачивши 20-річну наречену (працює в організації охорони здоров'я Грузії) у весільному вбранні, Іраклі не стримав сліз.

У керівника розвідки поцікавились, чи насправді путін особисто відвідував Іран.

путін. Фото: скриншот YouTube
путін. Фото: скриншот YouTube

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

У керівника розвідки поцікавились, чи насправді путін особисто відвідував Іран.

"Я прямо не відповім на це питання тільки натякну. Подивіться, будь ласка, момент виходу умовного путіна з літака. Чи путін це взагалі?",- відповів Буданов. Своє припущення він обґрунтував тим, що якщо уважно придивитися до відео, на якому президент рф спускається з трапу літака, який прибув в Іран.

Зарплати 30 тисяч гривень та багато вакансій: хто в Україні зараз отримує найбільше, айтішники у прольоті.

Українці на вулиці, скріншот: Youtube
Українці на вулиці, скріншот: Youtube

У Києві на одну вакансію претендують десятеро безробітних. Це дані Київського міського центру зайнятості. Проте, порівняно з минулим місяцем, кількість нових вакансій зараз більша. Одні із найбільших зарплат зараз пропонують будівельникам. Вони зараз можуть заробляти до 25-27 тисяч гривень.

Євген Кошовий з "Кварталу 95" побив президента Зеленського - відповіді чекати не довелося: "Ось зараз боляче було"

Володимир Зеленський та Євген Кошовий, скріншот: YouTube
Володимир Зеленський та Євген Кошовий, скріншот: YouTube

Володимир Зеленський - Президент України, колишній гуморист та учасник "Кварталу 95", віддавши потім головну роль Євгену Кошовому, своєму найкращому другу. Вони досі підтримують теплі стосунки та навіть спілкуються. "Лисий" комік часто пише главі держави, але не як до верховного головнокомандувача, а як до близької людини, товариша.

Окупантам доведеться несолодко: США надішлють в Україну додаткові HIMARS та новий "сюрприз"

HIMARS. Фото: скрін youtube
HIMARS. Фото: скрін youtube

США виділяє Україні два пакети допомоги - один на 175 мільйонів доларів для навчання українських військових, а другий на 95 мільйонів доларів і включає сучасне озброєння. Зазначається, що в рамках другого пакету допомоги США передадуть додаткові HIMARS у кількості 5 одиниць, 36 тисяч артилерійських боєприпасів, деякі протитанкові системи та новий "сюрприз" - 580 дронів PhoenixGhost.