Росіяни вже давно лідирують не лише за кількістю фейків, які вони не перестають продукувати, але й за рівнем безглуздості вигаданих ними нісенітниць.

Цього разу російські пропагандисти шокували новою заявою. Тепер на болотах вигадали, що в українських біженців "на Заході почали вилучати дітей" за те, що ті надто швидко чи дуже повільно їдять. То ж у тому, що російські ЗМІ сьогодні в ударі, навіть сумніватися не доводиться.

Рашисти переконують, що існує чимало причин, за які в європейських країнах дитину можуть забрати у батьків. Вони навіть наводять конкретний перелік.

Росіяни. Фото: скрін youtube
Росіяни. Фото: скрін youtube

"Дітей вилучають за те, що вони не доїдають порції, які їм дали, чи навпаки - швидко з'їдають, за дуже сильну емоційну прив'язаність з батьками, за те, що мама голосно сварила дитину. Найчастіше факти вилучення дітей реєструють в Німеччині", - пишуть рашистські ЗМІ.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Що у них в головах залишається лише гадати. А тим часом Генштаб повідомляє про успішну роботу ЗСУ - рашистів стає все менше та менше. Адже загальні бойові втрати противника з 24.02 по 23.07 орієнтовно склали: особового складу близько 39240 (+240) осіб ліквідовано.

Пропагандисти рф вигадали новий фейк, скріншот з соцмереж
Пропагандисти рф вигадали новий фейк, скріншот з соцмереж

Нагадаємо, російська армія зламала зуби на харківських селах: "Пиз*ы получили, 20 человек убило, 100 раненых"

Як повідомляв "Знай.ua", українці взяли прямий курс до перемоги над осатанілими військами росії: "Закопувати у два ряди й трамбувати"

Також "Знай.ua" писав, хто насправді закриває небо над Україною: "Крилата ракета не досягне цілі та нікого не вб'є"