В Україні більше не продаватимуть популярну марку бензину. Адже після початку повномасштабного вторгнення російських окупаційних військ практично повністю припинилися продажі А-92.

Як зауважують фахівці, бензин А-92 раніше мав великий попит серед українців. Ситуацію прокоментував директор мережі АЗС Prime Дмитро Леушкін. Він розповів, чому це сталося та чого чекати водіям надалі, пише Today.

Фахівець заявив, що бензину А-95 в Україні більше не буде. Наразі мова йде у першу чергу про проміжок часу до кінця війни з російськими окупантами.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Як пояснив він, оскільки українські НПЗ розбомбили окупанти, тому там неможливо виробляти пальне. Водночас у європейських країнах такого палива немає.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Крім того, як наголосив директор АЗС, українським водіям слід купувати бензин лише на перевірених АЗС. Адже в іншому випадку можуть виникнути проблеми із двигуном автомобіля.

Українцям також нагадали, що зараз в Україні не перевіряють якість палива, яке продають АЗС. Такі перевірки було скасовано у березні і триватимуть вони до кінця воєнного стану.

АЗС, фото: autocentre.ua
АЗС, фото: autocentre.ua

Нагадаємо, як змінилася вартість пального за останній тиждень: на АЗС встановили нові ціни. Українцям повідомили, що зниження вартості торкнулося різних видів палив. Які цінники можна зараз побачити на заправках

Як повідомляв "Знай.ua", на АЗС знову змінилися ціни на автогаз: яка вартість палива на українських заправках

Також "Знай.ua" писав, українські АЗС змінили ціни на паливо: за скільки можна заправитися