На росії шахматний робот зламав палець хлопчику просто під час турніру. Він травмував дитину, коли та поквапилася і почала робити свій хід, не дочекавшись завершення дій робота.

У результаті семирічному хлопчику наклали гіпс на палець і він таким чином зміг дограти. Про це повідомив віцепрезидент Федерації шахів Москви (ФШМ) Сергій Смагін, пишуть російські ЗМІ.

"З хлопчиком усе гаразд. На пальчик гіпс наклали, щоб швидше зажив. Так, є певні правила безпеки, дитина, мабуть, у цей момент їх порушила і, коли робила хід, не помітила, що треба було почекати. Це дуже рідкісний випадок, на моїй пам'яті взагалі перший", - спробував виправдати робота.

шаховий турнір
шаховий турнір

Telegram-канал Baza повідомляє, що постраждалий отримав перелом внаслідок влучення фаланги до складної конструкції шахового робота. Також було отримано садна. Про робота розповідають, що він унікальний і грає вже протягом 15 років.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Семирічний Крістофер входить до тридцятки найсильніших шахістів Москви до дев'яти років. Пояснюється, що робот "з'їв" фігуру хлопчика і ставив на її місце свою, але Крістофер поквапився і почав робити хід у відповідь.

"Роботу не сподобався такий поспіх — він ухопив вказівний палець хлопчика і сильно його стиснув. Присутні кинулися на допомогу і витягли палець юного гравця, проте перелому уникнути не вдалося", - йдеться у публікації.

Робот
Робот

Нагадаємо, звільнення від мобілізації: названо категорію осіб, яка може отримати відстрочку від призову на військову службу

Як повідомляв "Знай.ua", українці взяли прямий курс до перемоги над осатанілими військами росії: "Закопувати у два ряди й трамбувати"

Також "Знай.ua" писав, хто насправді закриває небо над Україною: "Крилата ракета не досягне цілі та нікого не вб'є"