Фіналістка шоу "Холостяк" Яна Соломко пробила дно і вирішила безкоштовно розважити росіян: "В Україні не визнали"

Яна Соломко, фото: Знай.ua
Яна Соломко, фото: Знай.ua

Яна Соломко була народною улюбленицею для всієї України у 1 сезоні шоу "Холостяк" і коли Максим Чмерковський обрав не її, а зухвалу Сашу Шульгіну, то плакали разом із Яною. Зараз SOYANA пішла далі та анонсувала свою участь у безкоштовному концерті у Москві разом з іншими зірками російської естради. І це в той час, коли її рідна Полтавська область під постійною загрозою ракетного обстрілу.

"Не лише приниження, це істерика": радник глави МВС Вадим Денисенко прокоментував невдачу путіна в Ірані

путін, фото: скріншот з відео
путін, фото: скріншот з відео

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко вирішив висловитися про візит путіна до Ірану. Це черговий провал російського диктатора, який закінчився йому приниженням. Вперше за останні роки він їхав на переговори, і при цьому не мав жодної переваги. Це величезне приниження для нього, але при цьому диктатор продовжує вдавати, що все йде за планом.

Нацбанк офіційно підняв курс долара: скільки коштує американська валюта

Курс валют, фото: Знай.ua
Курс валют, фото: Знай.ua

Національний банк України 21 липня о 9:00 скорегував офіційний курс гривні до долара США на 25% до 36,5686 грн/дол. США. Такі заходи було вжито з метою збалансування валютного ринку та підтримання стійкості економіки в умовах війни, пояснили там.

Окупант намагається завдати собі травм, пошкодити кінцівку, або розбити голову, щоб втекти з війни: "Мене вже трясе"

Російські військові, фото: скріншот з відео
Російські військові, фото: скріншот з відео

Батьки російських солдатів радять синам ламати собі руки і ноги, щоб комісували. Усе це – щоб їх відправили з війни в Україні на лікування у госпіталь. Про це свідчить нова телефонна розмова російських загарбників, яку перехопила СБУ. Батько зрадів перспективі повернення сина, але коли той згодом передзвонив і сказав, що не зміг собі нічого зламати, дав цінну пораду.

Зірка "Жіночого кварталу" Лєра Товстолєс захистила Єфросиніну та її російську мову: "Поливали г*вном"

Лєра Товстолєс, instagram.com/lera_fatforest
Лєра Товстолєс, instagram.com/lera_fatforest

Вона довго мовчала про війну, але зараз звернулася до українців, щоб поставити їм одне просте запитання, воно стосується мови. Адже зараз у нашій країні гостро обговорюється ця тема. І є прихильники категоричних рішень.