Якщо ви хочете зігріти свою попу в Бумері цієї зими, вам, можливо, доведеться принести свій гаманець - BMW хоче, щоб люди розщедрилися на щомісячну плату, щоб отримати нові функції.

Дану публікацію розмістили на порталі «DailyStar»

Згідно Verge, BMW тестує функцію обігріву сидінь як додаткове оновлення свого магазину ConnectedDrive у Великій Британії, Німеччині, Південній Кореї, Новій Зеландії та Південній Африці.

ConnectedDrive дає вам можливість додавати нові послуги до свого автомобіля та платити за них абонентську плату, включаючи Apple CarPlay, автоматичну допомогу з променем, оновлення карт та підігрів кермового колеса.

У випадку з підігрівом сидінь BMW стягуватиме 15 фунтів стерлінгів на місяць або пропонуватиме річну передплату за 150 фунтів стерлінгів.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Користувач соцмережі, CryptoJK, пожартував: «На подвір'ї 2050 рік. BMW анонсує автомобілі, які їдуть лише прямо. Якщо ви хочете повернути вам доведеться платити невелику щомісячну плату».

BMW спробувала прояснити це питання, заявивши, що "водії в США не повинні платити підписку за підігрів сидінь або будь-які інші опції, замовлені під час покупки". Схоже, що функція передплати буде для водіїв, які хочуть додати підігрів сидінь та інші функції після покупки автомобіля.

Автомобільна фірма повідомила у Твіттері, що клієнти зможуть придбати пробну версію нових функцій, а потім вирішити, чи вони хочуть придбати їх відразу.

Автокомпанії все частіше впроваджують «мікротранзакції», з якими знайомі багато геймерів. Саме тут функції, які зазвичай входять до стандартної комплектації, надаються споживачам за додатковий разовий чи регулярний платіж.

Нагадаємо, що BMW робить повністю еклектичний позашляховик.