Війна об'єднала зусилля мільйонів українців по всьому світу заради єдиної мети - перемоги над загарбницькою росією, яка розпочала широкомасштабне вторгнення 24 лютого.

Багато волонтерів невтомно працюють заради задоволення всіх потреб Збройних сил України. Вони купують не лише спорядження, медикаменти та продукти, але й автомобілі, дрони тощо.

Так і активіст Андрій Андрєєв повідомив про чергове поповнення, призначене для ЗСУ. А саме транспортний засіб для хлопців із Сил спеціальних операцій.

Фото: facebook.com/andrieiev.andrii.serhiiovych
Фото: facebook.com/andrieiev.andrii.serhiiovych

На особистій сторінці в соцмережі Фейсбук Андрій Андрєєв повідомив про покупку і пообіцяв не зупинятися на цьому.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Передали з Ivan Lisovyi ще один транспортний засіб для хлопців із Сил спеціальних операцій! Нехай вірно служить і допомагає мочити русню. А ми, в свою чергу, будемо продовжувати забезпечувати наших захисників усім необхідним для перемоги! ", - йдеться у повідомленні. Андрій Андрєєв

Нагадаємо, хто насправді закриває небо над Україною: "Крилата ракета не досягне цілі та нікого не вб'є"

Як повідомляв "Знай.ua", українці взяли прямий курс до перемоги над осатанілими військами росії: "Закопувати у два ряди й трамбувати"

Також "Знай.ua" писав, письменниця Тамара Горіха Зерня показала, як Польща змогла навіки відірватися від росії: "Постійне крапання на мозок"