Пара заможних туристів загинула в результаті авіатрощі гвинтокрила до того, як їхні тіла, як повідомлялося, "потягли та з'їли ведмеді".

До двох туристів приєднався колишній біатлоніст, який також загинув в результаті авіатрощі вертольота, в результаті якого померли троє людей.

25-річний колишній спортсмен Ігор Малиновський пілотував гвинтокрил "Робінсон" у популярному туристичному районі Камчатки в росії, коли машина впала.

Пілот Ігор Малиновський був одним із трьох загиблих в авіакатастрофі, фото: Ігор Малиновський/e2w
Пілот Ігор Малиновський був одним із трьох загиблих в авіакатастрофі, фото: Ігор Малиновський/e2w

Але після того, як в результаті аварії загинули всі троє учасників польоту, бурі ведмеді, як кажуть, "погризли" трупи трійці, перебираючи обвуглені останки гвинтокрила на місці аварії, щоб дістатися до них.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

ведмідь, pxhere
ведмідь, pxhere

Двоє пасажирів на борту елітного туристичного рейсу було названо відомою місцевою бізнес-леді Зоєю Кайгородовою, близько 30 років, та Сергієм Колесняком, 39 років, керівником компанії мобільного зв'язку у шведській Tele2.

Відвідувачі крайнього сходу російської Долини гейзерів виявили останки краху у туристичному місці на Камчатці.

Новинний канал 5ТВ із посиланням на місцеві джерела повідомив: "Останки загиблих туристів після аварії гвинтокрила "Робінзон" на Камчатці потягли ведмеді".

Повідомляється, що людські останки було знайдено неподалік місця авіатрощі, а сама аварія, як вважають, сталася через погані погодні умови. Наразі ведеться розслідування.

Кайгородова та Колесняк були частиною туристичної групи на Камчатці, з поїздкою на півострів, повний ведмедів, вартістю 150 038 гривень.

Кайгородова (ліворуч)  загинула в аварії, фото: соцмережі/e2w
Кайгородова (ліворуч) загинула в аварії, фото: соцмережі/e2w

Очевидно, через санкції багатії не змогли відпочити десь у Європі та обрали курорти рідної країни, які їх і занапастили.

Нагадаємо, що дівчину переслідує безжальна чайка : насміхається з неї в один і той же час щодня .

Раніше ми повідомляли, що рибалка упіймав огидного краба з білими людськими зубами: посмішка після дантиста .