Рейси було припинено в аеропорту Лутон, а пасажирів у повітрі було перенаправлено в інше місце після того, як рекордні температури у Великій Британії викликали "дефект поверхні" на злітно-посадковій смузі.

Про це повідомляє видання The Mirror.

Після того, як несправність була виявлена, інженери закрили злітно-посадкову смугу і розпочали усунення проблеми, коли по всій країні піднялася температура за Цельсієм.

літак
літак

Поки що невідомо, коли проблему буде усунуто.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Коментуючи збої, представники аеропорту Лутон заявили: "Після сьогоднішніх високих температур на злітно-посадковій смузі було виявлено дефект поверхні. Інженери були негайно викликані на місце, і в даний час ведуться ремонтні роботи, щоб відновити роботу якнайшвидше. Ми хотіли б вибачитися за завдані незручності" .

літак
літак

Підвищення температури змусило Агентство з безпеки охорони здоров'я Великобританії випустити попередження про спеку 4-го рівня разом з червоним попередженням Метеорологічного бюро, що діє з понеділка по середу (з 18 по 20 липня), а виконавчий директор Колегії парамедиків попередив, що " до смертей людей

За даними Метеобюро, до 15:00 18 липня найвища зареєстрована температура склала 37,5 ° C в Кью-Гарденс на заході Лондона.

У Кавендіші в Саффолку температура досягла 37,4 ° C, в Сантон-Даунхемі, також в Саффолку, температура склала 37,2 ° C, а в Віслі, графство Суррей, температура склала 37,2 ° C.

Компанії водопостачання попередили, що потрібні термінові заходи для збереження запасів у деяких частинах Великобританії.

Спека, скріншот: YouTube
Спека, скріншот: YouTube

Нагадаємо, що Єлизавета II вкрай незадоволена витівками принца Вільяма та Кейт Міддлтон.

Раніше ми повідомляли, що президент Бразилії Жаїр Болсонару розробив план завершення війни в Україні, абсолютно секретно .