Володимир Зеленський звільнив главу СБУ Баканова та Генпрокурора Венедиктову: формулювання здивувало

Володимир Зеленський 17 липня низкою указів відсторонив від виконання обов'язків генпрокурора Ірину Венедиктову від посади генпрокурора, та від обов'язків голови СБУ Ігоря Баканова. Інформація розміщена на сайті Офісу президента, у розділі Укази. Відповідний указ №499 від 2022 року про відсторонення Ігоря Баканова спирається на статтю 47 Дисциплінарного статуту Збройних Сил України.

Володимир Зеленський, фото: Instagram
Володимир Зеленський, фото: Instagram

Путінський посіпака Медведєв знову наговорив маячні та вдався до погроз — "третю світову" замінив на "судний день"

Заступник голови Радбезу рф, колишній президент Дмитро Медведєв заявив, що спроби України повернути Крим настане "судний день". У своєму спічі Медведєв розповів, що росія вважає Крим російським і це назавжди. Тому сає право на превентивну самооборону. Він зазначив, що напад на Крим буде вважатися нападом на рф.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Дмитро Медведєв. Фото: скриншот Telegram
Дмитро Медведєв. Фото: скриншот Telegram

Дружина Євгена Кошового посміялася з пропагандиста Соловйова, який побачив зло в українській кухні: "Класичний сатанізм"

Дружина відомого українського ведучого та гумориста Євгена Кошового з "Квартал 95" посміялася з відомого російського пропагандиста Володимира Соловйова, котрий несподівано побачив небезпеку в українських стравах. Свою думку Ксенія Кошова висловила у сторіс на сторінці instagram.

Ксенія Кошова. Фото: скрін youtube
Ксенія Кошова. Фото: скрін youtube

У Швейцарії путін "став" гей-клоуном, влучний портрет не сподобався у країні-терористі — погрожують подати до суду

Росія почала загрожувати швейцарським журналістам за карикатуру на Путіна в образі гей-клоуна. Посольство росії у Швейцарії погрожує подати до суду швейцарську газету Neue Zurcher Zeitung, яка опублікувала матеріал із мемами на російського президента Володимира путіна та Володимира Зеленського. Матеріал, на який хочуть подати до суду, розміщено у друкованій версії газети.

путін. Фото: скриншот Youtube
путін. Фото: скриншот Youtube

Росія боїться втратити окупований південь України, стягує війська та техніку — британська розвідка

Росія продовжує зариватися та посилювати свої позиції на окупованому півдні України. Про це повідомляє британська розвідка у Twitter. Оборона на окупованих територіях включає пересування російських військ, техніки та засобів оборони між Маріуполем та Запоріжжям, а також у Херсоні.

ЗСУ. Фото: скрін youtube
ЗСУ. Фото: скрін youtube