ЗСУ знищили гордість путіна, через яку навіть у НАТО "облизувалися" від заздрощів - польський генерал Скшипчак

Путінська армія не очікувала, що українські бійці підуть у такий великий опір і відчайдушно боротимуться за свою Батьківщину. У перші тижні повномасштабного вторгнення ЗСУ навіть вдалося розгромити елітних російських військових – 1-у гвардійську танкову армію. Вона була "гордістю" російського диктатора.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Анна Трінчер задовольнила Михайла Поплавського неймовірними вміннями, той не стримав похвали: "Талант від молока матері"

Народний артист України, ректор Київського університету культури та мистецтв Михайло Поплавський захопився вміннями блогерки, співачки та актриси Ганни Трінчер і не зміг стримати похвали на її адресу. Михайло Поплавський повідомив, що його улюблениці Ганні Трінчер вдалося закінчити 4 факультети за спеціальністю актор театру та кіно. Артист показав спільне фото та відео, на якому вручає дівчині диплом.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Фото с Инстаграм М. Поплавского
Михайло Поплавський

У білій сукні та з віночком на голові: у Вінниці попрощалися з маленькою Лізою, яка загинула від російської ракети

У Вінниці 17 липня прощаються з 4-річною Лізою, яка загинула під час ракетного удару рашистів по центру міста. Мама дівчинки у важкому стані перебуває у лікарні. На похороні були присутні батько та бабуся дівчинки, а також рідні та близькі родини. Як стало відомо раніше, трагедія сталася саме у той час, коли дитина із мамою саме йшла до логопеда перед атакою. На жаль, дівчинка стала ще однією жертвою рашистських нелюдів.

Прощання з Лізою у Вінниці, скріншот з відео
Прощання з Лізою у Вінниці, скріншот з відео

19-річний нацгвардієць став "Запорізьким месником" і збив уже 6 літаків росіян: "Це, звісно, ​​не Чорнобаївка, але..."

Новим супергероєм в Україні став 19-річний військовий із Нацгвардії, який знищив російський штурмовик Су-25. Вже шостий на його рахунку. У Нацгвардії переконані, що це, звісно, ​​поки що не Чорнобаївка, але рахунок точно буде зростати. Хлопець виконує бойові завдання, захищаючи українське небо на Запорізькому напрямку та нещадно б'є ворога у повітрі разом зі своєю вірною "подружкою" ПЗРК "Ігла".

19-річний "Запорізький Месник", скріншот з відео
19-річний "Запорізький Месник", скріншот з відео

Андрій Данилко потролив голову "роскосмосу" Рогозіна, який приміряв на голові зірку: "Самозванка!"

Відомий український співак та композитор Андрій Данилко, який відомий на весь світ під псевдонімом Вєрка Сердючка, потролив голову "роскосмосу" Рогозіна, який підтримує путіна та війну в Україні. На опублікованому фото Дмитро Рогозін, який очолює "роскосмос" та активно підтримує геноцид українців. Ракурс був обраний так, що виникає відчуття, що він приміряв на голову зірку, тим самим склавши конкуренцію головній зірці – Вєрці Сердючці.

Андрій Данилко, фото: Instagram
Андрій Данилко, фото: Instagram