Ксенія Мішина пообіцяла кінець "Дизель Студіо", почався бруд із "Танці з зірками": "Нехай тепер вибачаються"

Україну вразив скандал із тим, що "Дизель студіо" не виплачує зарплати деяким своїм співробітникам. У цей галас втрутилася "Холостячка" Ксенія Мішина, друг якої (Коля Федосенков) і залишився без грошей. Актриса пов'язала букву Z у назві учасників "Дизель-студіо" в тому, як вони поводяться зі своїми співробітниками. У відповідь вона отримала образи від шеф-директора "Дизелів" Олексія Бланаря, які він потім швидко видаляв.

Ксенія Мішина та Аліна Доротюк, кадр з відео
Ксенія Мішина та Аліна Доротюк, кадр з відео

Непритомна п'яна мама задушила дитину: 6-річна сестра намагалася оживити малюка

Одного ранку в липні 2020 року Рос сильно випила і, ввімкнувши телевізор для своєї старшої доньки, якій тоді було шість років, лягла спати зі своєю п'ятимісячною дитиною. За словами швейцарської прокуратури, вона була настільки п'яна, що знепритомніла на ліжку, поклавши своє тіло поверх тіла дитини.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

П'яна Клер Росс вбила свою дитину
П'яна Клер Росс вбила свою дитину

Шойгу наказав армії рф наростити сили на всіх напрямках, Невзоров "передбачає" теракти: "Ні на що інше не здатна"

Міністр оборони рф Сергій Шойгу дав доручення щодо нарощування військових дій в Україні "на всіх операційних напрямках". За інформацією, приспішник путіна віддав такий наказ після інспекції угруповань військ "Південь" та "Центр", які беруть участь у війні проти України та заслухав доповіді командирів.

путін і Шойгу, фото: вільне джерело
путін і Шойгу, фото: вільне джерело

Юра Горбунов зміг доставити Дашу Астаф'єву на вершину блаженства: "Хотіли відчути"

Хтось і сам став у вряди військовослужбовців, як Тарас Тополя, Даніель Салем, Андрій Хливнюк чи Андрій Фединчик, а хтось допомагає "в тилу", як чоловік Каті Осадчої Юра Горбунов. Нещодавно телеведучий разом з іншими українськими знаменитостями - Світланою Тарабаровою, Арамом Арзуманяном і Дашею Астаф'євою вирушив до військових. Про це у соцмережах розповіла зірка Playboy Астаф'єва.

Юрій Горбунов та Даша Астаф'єва, фото: da_astafieva
Юрій Горбунов та Даша Астаф'єва, фото: da_astafieva

Після нападу сарани на врожай, береги росії омила кривава вода: "Думали просто так спалите наші поля?"

Російським військовим не виходить вигравати війну, тому вони роблять капості - обстрілюють мирних, грабують будинки або ж палять українське зерно на полях, яке не встигли вкрасти. Але всі знають, що кара Небесна наздожене будь-кого, хто наважився нашкодити. Так відбувається з росіянами, адже стало відомо, що вже близько тижня на їхніх полях спостерігається навала сарани.

Чорне море в Анапі стало червоним
Чорне море в Анапі стало червоним