Російським військовим не виходить вигравати війну, тому вони роблять капості - обстрілюють мирних, грабують будинки або ж палять українське зерно на полях, яке не встигли вкрасти.

Але всі знають, що кара Небесна наздожене будь-кого, хто наважився нашкодити. Так відбувається з росіянами, адже стало відомо, що вже близько тижня на їхніх полях спостерігається навала сарани.

Нашестя сарани. Фото: скрін youtube
Нашестя сарани. Фото: скрін youtube

Гігантські зграї комах атакували майже 3000 га полів. Усього за добу площа їхнього поширення збільшилася практично вдвічі. Знищити шкідника в деяких місцях складно, поряд — водоохоронна зона, а отже, витравити їх хімікатами не можна.

Нашестя сарани, скріншот: YouTube
Нашестя сарани, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Примітно, що сарана атакувала Приморсько-Ахтарськ. Як зазначив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, з аеродрому цього міста щодня злітають літаки, що бомбять Донецьку область. Мало того, саме звідти країна-агресор відправляла бомбардувальників, які вбивали людей у ​​Драмтеатрі та пологовому будинку Маріуполя.

@bonniey21

#покарання #сарана #відплата #це #вам #за #зерно #хліб #напад #справедливість #світ #земля #орки #світзнами🇺🇦💞 #жнива #єгипет #історія #покарання

♬ оригінальний звук - Українська музика

Крім цього, природа показує росіянам і інші їхні злочини, як, наприклад, вбивства мирних українців.

У районі Анапи забарвилося у кривавий колір Чорне море. Відео та фото виклали у соцмережах туристи.

Чорне море в Анапі стало червоним
Чорне море в Анапі стало червоним

Звичайно, пояснити таке явище можна дуже просто: після того, як були в Анапі шторми, до берега підійшла холодна вода, море прогрілося знову до 25 градусів, і почалося цвітіння водоростей, що в окремих частинах узбережжя.

Проте всі ми знаємо, що природа всіма силами за Україну і спочатку вона допомагала нам на нашій землі, а тепер добралася і до мокшанської.

Нагадаємо, небесна кара: в росії навала сарани, яка масово поїдає поля.

Раніше ми повідомляли, що воїни ЗСУ відплатили зраднику , який перейшов на бік бойовиків "ЛНР" і воював проти українців.