Літо йде до завершення й українці все більше переймаються тим, якою буде осінь та зима в країні, зокрема опалювальний сезон та вартість комунальних тарифів. Все це зважаючи на продовження загарбницької війни росії проти України та тривалого відновлення після нашої перемоги.

Фахівці зауважують, що хоча й після закінчення війни українська економіка переживатиме непрості часи, але уряд навряд дозволить статись катастрофі. То ж у час дії воєнного стану тарифи для населення та бізнесу є незмінними.

Про це розповів генеральний директор "Оператор ГТС України" Сергій Макогон 24 каналу. За його словами, згідно із позицією президента та прийнятих законів – ціни на тепло та газ в Україні поки не зростатимуть.

Комуналка, скріншот: YouTube
Комуналка, скріншот: YouTube

"За рішенням Уряду та за законами та позиція президента, який сказав, що тарифи на газ, електрику та теплопостачання, станом на зараз, підвищуватися не будуть" – каже Макогон. Сергій Макогон

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Він заспокоює, що уряд зараз дуже активно займається підготовкою до опалювального сезону, зокрема створюючи запаси вугілля та газу. За словами фахівця, хоча й буде складно, але урядовці роблять все можливе, аби не було проблем упродовж цієї зими.

Опалення, скріншот: Youtube
Опалення, скріншот: Youtube

Нагадаємо, на АЗС знову змінилися ціни на автогаз: яка вартість палива на українських заправках

Як повідомляв "Знай.ua", план росії провалився: українцям розповіли, що буде з пальним на АЗС у липні

Також "Знай.ua" писав, українські АЗС змінили ціни на паливо: за скільки можна заправитися