Колега Мішиної з "Кріпосної" Наталка Денисенко розридалась перед Григорієм Решетником: "Чоловік загинув на війні"

16 липня вийде восьмий випуск проєкту "Як ти?" з Григорієм Решетником. Цього разу про те, як змінилося життя після 24 лютого, відверто про особисте розповість акторка популярних українських серіалів ("Кріпосна", "Дорога додому", "Королева доріг"...) Наталка Денисенко. Про подружнє життя з актором, який став військовим, спілкування з колегами з росії та евакуацію сина та батьків з епіцентру бойових дій – у великому інтерв’ю.

Наталка Денисенко, фото Знай.uа
Наталка Денисенко, фото Знай.uа

ЗСУ не пускають ворога вглиб країни, росіяни змушені відступати з втратами: "Ні метра української землі"

За останній тиждень ЗСУ відбили всі атаки ворога, жодного метра землі не втрачено. Генштаб повідомляє про невеличкі, але впевнені успіхи наших воїнів на фронті. Речник Генштабу Олексій Громов розповів, що попри постійні обстріли високоточними ракетами цивільної інфраструктури, на фронті ЗСУ має впевнені перемоги.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

ЗСУ. Фото: скрін youtube
ЗСУ. Фото: скрін youtube

Малина, лохина, смородина: стрімке подорожчання ягід перевищило прогнози експертів

Ще навесні експерти прогнозували здорожчання ягід в середньому на 10%. Проте реальна ситуація перевищила їх очікування. серед причин підняття цін вони називали збільшення собівартості продукту та обмеження доступності до готової продукції. Відповідно до останніх даних Держстату, середній показник річної інфляції в Україні за підсумками червня 2022 року становить 21,5%. А ягоди подорожчали на 22,4% у порівнянні з червнем 2021 року.

Ягоди на ринку, фото з вільних джерел
Ягоди на ринку, фото з вільних джерел

Олег Псюк з "Kalush" розкрив секрети свого гурту: саме це допомогло перемогти на Євробаченні-2022

Відомий український гурт Kalush і його лідер Олег Псюк, які представляли Україну в конкурсі "Євробачення-2022", де й здобули перемогу, зізналися, у чому сила їхньої музики. Про це музиканти розповіли на сторінці гурту в соцмережі Інстаграм. Названі переваги дійсно вражають. Адже музика KALUSH завдяки їм може лунати будь-де.

Kalush Orchestra, фото Знай.uа
Kalush Orchestra, фото Знай.uа

Президент Бразилії Жаїр Болсонару розробив план завершення війни в Україні, абсолютно секретно

Бразильський президент досі займає нейтральну позицію щодо війни росії проти України, адже вони продовжують і мають намір у майбутньому вести справи з країною-терористом. Цього разу Жаїр Болсонару зробив нову заяву, в якій розповів про можливість урегулювати конфлікт, та пообіцяв поділитися своєю ідеєю з українським президентом Володимиром Зеленським.

Жаїр Болсонар, скріншот: Youtube
Жаїр Болсонар, скріншот: Youtube