Луцький активіст Ігор Кінах потрапив у конфлікт із Арестовичем та зламав чоловікові палець. Постраждалим виявився не всім відомий радник глави Офісу президента України, а однофамілець та працівник муніципальної варти у Луцьку. Про це повідомляється в сюжеті ТРК Аверс .

Як відомо, муніципальний працівник хотів виписати водієві протокол за неправильно припаркований автомобіль. Втім, останньому така ідея не дуже сподобалася і в ході конфлікту він зламав палець інспектору департаменту муніципальної варти Луцької міськради Івану Арестовичу.

Арештовичу зламали палець. Фото: скрін youtube
Арештовичу зламали палець. Фото: скрін youtube

Особу порушника було швидко встановлено. Ним виявився місцевий активіст Ігор Кінах, який поспішив виправдатися за скоєне.

"Ти замахувався, я відбивався. Я нічого не робив", – пояснив інцидент активіст.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Зазначається, що Ігор Кінах сів у машину після конфлікту та намагався втекти, але його швидко спіймали. За словами постраждалого Івана Арестовича, він видав протокол за неправильне паркування, а невдовзі чоловік наздогнав його і почав бити.

"Він схопив мене за палець і почав його крутити. Перше враження було, що нічого серйозного немає, але коли відпустив, то побачив, що палець вивернуть. У мене перелом зі зміщенням", - розповів Арестович.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Олексій Арестович спрогнозував швидку поразку окупантів, люди почали підозрювати: "Росія вже мертва".

Також наш портал інформував, що скандального Миколу Тищенка хочуть вигнати з "Слуги народу": Мар'яна Безугла зібрала компромат на нардепа.

Крім того, ми писали, президент Бразилії Жаїр Болсонару розробив план завершення війни в Україні, абсолютно секретно.