Перша дружина експрезидента Сполучених Штатів Дональда Трампа Івана Трамп померла у Нью-Йорку у віці 73 років.

Про це повідомив сам Трамп на медіа-платформі Truth Social, на платформу посилається ресурс arabnews.

Івана Трамп. Фото: скриншот Youtube
Івана Трамп. Фото: скриншот Youtube

Одружена з Дональдом вона була у 1977—1992 роках, від цього шлюбу у пари залишилися троє дітей — Дональд-молодший, Іванка та Ерік.

Мені дуже сумно повідомляти всім тим, хто її любив, а їх багато, що Івана Трамп померла у своєму будинку в Нью-Йорку. написав Трамп на Truth Social.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Він також зазначив, що вона була чудовою, красивою та дивовижною жінкою, яка жила чудовим і натхненним життям. Її гордістю і радістю були троє її дітей. Іванна була чеською фотомоделлю, а пізніше стала письменницею.

Вона так пишалася ними, як і ми всі так пишалися нею. Спочивай з миром, Іване! Дональд Трамп

Родина Трампа також опублікувала слова жалоби. "З глибоким сумом ми повідомляємо про смерть нашої улюбленої матері Іванни Трамп. Наша мати була неймовірною жінкою — силою в бізнесі, спортсменкою світового класу, сяючою красунею, турботливою матір’ю та другом".

Трамп зазначив, що вона втекла від комунізму і прийняла цю країну як рідну. Він зазначає, що перша дружина "навчила своїх дітей мужності та твердості, співчуттю та рішучості. За нею буде дуже сумувати її мати, троє дітей і десять онуків".

Нагадаємо, ми писали, що психологиня Наталка Холоденко дала пораду, як пережити втрату під час війни.

Як повідомляв "Знай.ua" Джамала зізналася у немічності - цю втрату неможливо пережити.

Також "Знай.ua" інформував, серце Софії Ротару не витримало після обстрілу Вінниці: навіть перейшла на українську мову.