Українські автозаправні станції почали поступово скасовувати обмеження, запроваджені на тлі дефіциту палива. Зокрема, на АЗС мережі BVS відновили популярну для автомобілістів послугу – заправку палива до каністри.

Такий спосіб продажу палива було скасовано ще на початку травня. Водночас було введено й ліміт на заправку одного автомобіля – раз на добу, і не більше 20 літрів.

Але у деяких мережах паливо в каністру можна було залити, однак лише для спецтранспорту. Про це повідомляє mmr.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Такі обмеження впровадили з метою мінімізації можливих спекуляцій з паливом та подолання паливної кризи у якнайкоротші строки. Як зазначають фахівці, залежно від регіону та рівня безпеки у ньому, дефіцит палива вже практично не відчувається.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Разом з тим Президент України Володимир Зеленський заявив, що країна поступово виходить з кризи й заповнює резерви енергоресурсами. Крім того, уряд закликає громадян бути відповідальними й переходити на електрокари.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, на АЗС знову змінилися ціни на автогаз: яка вартість палива на українських заправках

Як повідомляв "Знай.ua", план росії провалився: українцям розповіли, що буде з пальним на АЗС у липні

Також "Знай.ua" писав, українські АЗС змінили ціни на паливо: за скільки можна заправитися