В україні зросли ціни на ліки: чи буде дефіцит медикаментів

Через повномасштабну російсько-українську війну в країні посилилася інфляція, внаслідок якої почали дорожчати не лише найнеобхідніші продукти, але й ліки. Як повідомив міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко в етері телемарафону, зараз ціни на лікарські препарати зросли на 14-15% - це нижче рівня інфляції.

Аптека, скріншот: YouTube
Аптека, скріншот: YouTube

Боєць "Торк" зустрівся з нареченою після смертельного поранення та російського полону: освідчився ще на "Азовсталі"

Боєць "Азову" на псевдо "Торк" після російського полону вперше побачився із нареченою, пропозицію якій зробив, перебуваючи на Азовсталі. Зворушливі кадри зустрічі закоханих опублікував засновник та перший командир полку "Азов", полковник Національної гвардії України Андрій Білецький у своєму Телеграм-каналі.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Азовець "Торк" зустрівся з дівчиною після полону, скріншот з відео
Азовець "Торк" зустрівся з дівчиною після полону, скріншот з відео

Експродюсер Лободи Нателла Крапівіна розкрила "секрет" Світлани та Ліндеманна з Rammstein

Український продюсер та режисер Нателла Крапівіна найбільш відома як "екс-представниця" Світлани Лободи, творець "Орла та Решки" та продакшн-студії TeenSpirit. Зараз у Instagram Stories вона поділилася кумедною вигадкою від боку російських засобів масової інформації, що стосується популярної виконавиці і Тілля Ліндеманна.

Світлана Лобода та Тіль Ліндеманн, скріншот: Youtube
Світлана Лобода та Тіль Ліндеманн, скріншот: Youtube

На росії "зомбі-воєнком" з сумною пикою записав агітацію на "спецоперацію": ніби з хреста знятий

На росії від початку повномасштабного вторгнення загинуло понад 37 тисяч окупантів, проте путіну цього мало, він вдався до хитрощів - звільняє з тюрем зеків та вербує на війну, а тепер агітує відкрито, проте виходить як завжди через пень.

Рашистський воєнком. Фото: скриншотTelegram
Рашистський воєнком. Фото: скриншотTelegram

Прибрати Лукашенка та утилізувати армію: росія має намір окупувати Білорусь

У Кремлі планують усунути від влади самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка та утилізувати його армію на війні в Україні. Про це заявив Михайло Подоляк на своїй сторінці у Twitter. Михайло Подоляк заявив, що мета володимира путіна - захоплення не лише України, а й Білорусі.

Лукашенка та путін. Фото: скрін youtube
Лукашенка та путін. Фото: скрін youtube