У ПриватБанку повідомили, що тепер клієнти не мусять витрачати зайві гроші на телефонні дзвінки до відділення

Фінансова установа розповіла цю новину на офіційній сторінці в соціальні мережі instagram.

ПриватБанк. Фото: скрін youtube
ПриватБанк. Фото: скрін youtube

У повідомленні говориться, що відтепер клієнти банку, у яких встановлений додаток банку мають змогу здійснювати дзвінки через інтернет.

“Дзвоніть банку просто з Приват24! 📞”, - говориться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Ця функція особливо буде корисна для тих людей, які зараз перебувають за кордоном. Досить часто, щоб з'ясувати свої питання, вони змушені буди витрачати кошти у роумінгу, а закордонний зв'язок недешевий. Тепер буде достатньо мобільного інтернету, щоб передзвонити до відділення банку. Крім того, ця функція стане у пригоді, якщо мобільний оператор не зможе надавати послуги зв'язку, достатньо буде інтернету будь-якого провайдера.

Щоб здійснити дзвінок, достатньо відкрити Приват24, зайти в розділ клієнта у лівому верхньому куті екрану, обрати розділ “Служба підтримки” далі в ньому обрати “Дзвінок через Приват 24” для пристроїв iOS, а для телефонів на базі Android - “Дзвінок у підтримку”. У банку зазначили, щоб ця функція запрацювала, необхідно оновити додаток банку.

"Все, що вам потрібно — інтернет та мобільний застосунок Приват24. Дзвінки є безкоштовними та безпечними", - зазначили у банку.

Проте підписники зауважили, що у такому випадку необхідно надавати дозвіл системі телефону на використання мікрофона, а якщо операційна система гаджету не останнього покоління, то у додатку буде не тимчасовий, а постійний доступ до мікрофона.

"Функція гарна. Але тоді треба надавати застосунку дозволи на використання мікрофону. А якщо не останній андроїд - то в додатка буде постійний доступ до мікрофону, а не тільки під час безпосереднього використання “, - написано у коментарі.

Нагадаємо, "ПриватБанк" підняв курс валют при оплаті карткою: для українців за кордоном все стане дорожчим

До слова, Monobank повідомив про скасування компенсації: ПриватБанк суттєво підняв комісію

Раніше ми писали, що ПриватБанк запровадив нові обмеження для карток клієнтів: кому заблокують витрати