Тарас Тополя з "Антитіл" попрощався з дружиною - співачкою Аlyosha: "Сиджу ридаю"

Фронтмен українського гурту "Антитіла" Тарас Тополя повідомив про зміни, які відбулися у їхньому житті з дружиною - співачкою Аlyosha. У новому пості на особистій сторінці в соцмережі Інстаграм Тарас Тополя опублікував прощальну фотографію з коханою дружино, з якою виховує трьох дітей, та написав зворушливі слова прощання.

Тарас Тополя і Аlyosha, instagram.com/tarastopolia
Тарас Тополя і Аlyosha, instagram.com/tarastopolia

ЗСУ знищили "найголовніше" командування російських військ — перехоплення розмов окупантів

Окупант у розмові з товаришем розповідає як ЗСУ знищили найголовніше командування рашистів на Херсонському напрямку. Також розповідає про неналежне зберігання боєприпасів, що призвело до повного знищення боєкомплекту внаслідок влучення української артилерії.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Окупанти. Фото: скриншот YouTube
Окупанти. Фото: скриншот YouTube

Тарас Стадницький розповів, яку несподівану суму для ЗСУ отримав від простого українця: "Непомітні атланти"

Відомий український гумористичний актор, член колективу "V. I. P. Тернопіль" Тарас Стадницький часто тішить своїми жартами українців, розповідаючи історії зі свого минулого та збираючи таким чином кошти для ЗСУ. Цього разу він вирішив розповісти про подію, яка неабияк його вразила. Це ще раз доводить, що поміж нами непомітно живуть великі українці.

Тарас Стадницький, facebook.com/taras.stadnytskyy
Тарас Стадницький, facebook.com/taras.stadnytskyy

Як навчатимуться діти у школах з 1 вересня: освітній омбудсмен дав пояснення батькам

Освітній омбудсман Сергій Горбачов припустив, яким може бути майбутній навчальний рік, якщо війна не закінчиться до вересня 2022 року. За його словами, хоча й ми не можемо передбачити, якою буде воєнна ситуація у вересні, до нового навчального року треба готуватися.

Школа. Фото: скрін youtube
Школа. Фото: скрін youtube

На АЗС знову змінилися ціни на автогаз: яка вартість палива на українських заправках

Українцям повідомили про чергові зміни вартості на автомобільний газ. Як виявилося, новини приємні - адже ціна на автогаз продовжує знижуватися. Повідомляється, що середня ціна на автогаз за вихідні у мережах АЗС знизилася до 36,61 грн/л. Про це свідчать дані щоденного моніторингу роздрібного ринку консалтингової групи "А-95".

Автогаз. Фото: скрін youtube
Автогаз. Фото: скрін youtube