Машу Полякову облизують одразу три хлопці через її борщі та губи, мама Оля про все дізналася: "Я її нічому не вчила, вона сама"

17-річна донька Олі Полякової Маша зовсім нещодавно вступила до університету в Лондоні. Про що вона розповіла своїм шанувальникам. Вона подала заявки до п'яти навчальних закладів, зокрема й в Україні. Маша планувала вивчати музику. Зараз же дівчина опублікувала листа, який вона отримала з університету Голдсміт, Лондон. У ньому дівчину привітали із вступом на факультет "Музика та музикознавство". Це один із найпотужніших навчальних закладів у Європі, який готує фахівців у музичній сфері. Але до того, на зйомках нового випуску шоу "Взрослые девочки", Оля Полякова розповіла Маші Єфросініній та всій Україні, що відбувалося на той момент з її дочкою.

Маша Полякова, ТСН
Маша Полякова, ТСН

Україна отримає додаткові ракетні системи HIMARS: США виділяють новий пакет допомоги на 400 млн доларів

Україна отримає більше реактивних систем залпового вогню великої дальності та нові високоточні артилерійські снаряди, все передбачено в рамках нового пакету озброєнь на 400 мільйонів доларів. До пакета входить чотири високомобільні артилерійські ракетні системи, відомі як HIMARS. Як повідомив чиновник з міністерства оборони, це дозволить збільшити кількість таких систем до 12 одиниць. Крім того, передадуть снаряди до них.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

HIMARS. Фото: скриншот Youtube
HIMARS. Фото: скриншот Youtube

Чи можливо відновити втрачені під час війни номерні знаки автомобіля: пояснення Головного сервісного центру МВС

Війна, яку росія влаштувала на українській землі, наробила багато лиха, забравши неоціненні життя людей, залишивши сім'ї без житла та засобів для існування. У Головному сервісному центрі МВС спробували дещо облегшити життя українців, пояснивши, як можна відновити втрачені номерні знаки свого автомобіля.

Автомобіль. Фото: скрін youtube
Автомобіль. Фото: скрін youtube

Ксенія Мішина з "Холостячки" зізналася, що дорогою додому з її сином сталося непередбачуване: як тепер виглядає Платон

Мішина не лише талановита акторка, а й завзята блогерка. Вона постійно спілкується зі своїми підписниками та ділиться подробицями особистого та творчого життя. Цього разу вона у сторіс соціальної мережі instagram показала сина Платона, який у 12 років вирішив проколоти собі носа.

Ксенія Мішина
Ксенія Мішина

Терміново на ринок: українцям сказали, які овочі та фрукти будуть у дефіциті – картопля вже по 15 гривень

Літо – сезон багатий на фрукти, овочі та ягоди. Щоправда, цього року потрібно уважно стежити за цінами, бо зараз вони нестабільні, зокрема, через врожайність. Що зараз на прилавках є у надлишку, а в чому спостерігається дефіцит? Всі українці дізнаються, за якими продуктами варто піти насамперед і взяти їх про запас.

Ринок, фото Знай.uа
Ринок, фото Знай.uа