Є відомості, що у листі, надісланому юристом від імені генерального директора Tesla головному юристу Twitter у п'ятницю, 8 липня, йдеться, що компанія не виконала своєї частини угоди.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «DailyStar»

Після кількох місяців розмов про важливість свободи слова та зміни у Twitter, Ілон Маск остаточно відмовився від угоди на 44 мільярди доларів.

У листі, опублікованому Комісією з цінних паперів та бірж, адвокат Skadden Arps Майк Рінглер заявив, що "Twitter не виконав свої договірні зобов'язання", згідно з CNBC.

Рінглер заявив, що Twitter не надав Маску відповідної ділової інформації, яку він запитував.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Ілон Маск, скріншот: Youtube
Ілон Маск, скріншот: Youtube

Тепер Маску загрожує штраф у розмірі 1 мільярда доларів після того, як його прописали в початковій угоді. Бос Tesla і SpaceX, як і раніше, володіє 9,2% акцій після того, як у квітні він розщедрився на 2,9 млрд доларів.

Це сталося після того, як минулого місяця Маск пригрозив відмовитися від угоди, звинувативши компанію соціальних мереж у «перешкоджанні» його запитам на отримання додаткової інформації про її користувальницьку базу, а саме про кількість спаму та підроблені облікові записи на сайті.

"Twitter не зміг або відмовився надати цю інформацію", - заявив Рінглер.

"Іноді Twitter ігнорував запити Маска, іноді він відхиляв їх з причин, які здаються необґрунтованими, а іноді заявляв про дотримання, надаючи Маску неповну або непридатну для використання інформацію".

Ілон Маск, фото з відкритих джерел
Ілон Маск, фото з відкритих джерел

Маск сказав, що, на його думку, спам та підроблені облікові записи становлять набагато більшу частку, ніж менше 5% щоденних користувачів, про які Twitter повідомляє публічно.

Досі він мовчав з цього приводу, але відповів в Твіттера про облікові записи ботів, які «напали» на нього з особистими образами після того, як сайт новин опублікував історію про його особисте життя.

Нагадаємо, що Ілон Маск зробив раптову заяву щодо людства.

Раніше повідомляв портал "Знай", дочка Ілона Маска змінила стать і відмовилася від батька.