Оскаженiлий Ілля Кива почав погрожувати Володимиру Зеленському

Відомий пропагандист, а також колишній депутат Верховної Ради України Ілля Кива знову поділився порцією абсурду, і наговорив багато зайвого. Він записав нове відеозвернення, яке й опублікував на своїх сторінках у соціальних мережах. Обережно, під час перегляду може виникнути почуття ненависті.

Ілля Кива, фото: скріншот з відео
Ілля Кива, фото: скріншот з відео

У МОН повідомили, коли розпочнеться і як проходитиме навчальний процес в Україні

Міністерство освіти і науки України 7 липня дало рекомендації закладам освіти стосовно початку навчального року 2022-2023. Відповідну заяву опублікували на офіційній фейсбук-сторінці Міністерства освіти і науки України.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Школа у Франції, кадр з відео
Школа у Франції, кадр з відео

путін почав переводити економіку країни на військові рейки, і постраждає насамперед бізнес: "Якщо не поділишся..."

Стало відомо про те, як путінський режим переводить економіку Росії на військові рейки. Примушуватимуть громадян ділитися. Політолог Дмитро Орєшкін висловився про нові закони російської федерації, які переводять країну на військові рейки. Це передбачає варіант того, що місцевий бізнес буде зобов'язаний виконувати держзамовлення на користь армії та спецслужб.

путін, фото: вільне джерело
путін, фото: вільне джерело

Житель Маріуполя розповів про настрої людей у ​​місті: фільтраційні списки, вода до 3 поверху та відсутність бензину

Як відомо, вже майже два місяці Маріуполь перебуває під російською окупацією. З перших днів повномасштабного вторгнення наші захисники виборювали це місто, проте, довелося відступити. Перше питання полягало в тому, яке життя в Маріуполі сьогодні.

Маріуполь, фото: скріншот з відео
Маріуполь, фото: скріншот з відео

Тарас Стадницький з "V. I. P. Тернопіль" пригадав невдалу першу зустріч з майбутньою дружиною: "Якийсь довбочос"

Відомий український гумористичний актор, член колективу "V. I. P. Тернопіль" Тарас Стадницький часто тішить своїми жартами українців. Цього разу він вирішив пригадати знайомство зі своєю дружиною і розповів, що вона подумала у той знаковий момент.

Тарас Стадницький, facebook.com/taras.stadnytskyy
Тарас Стадницький, facebook.com/taras.stadnytskyy