Голова відділу по кібербезпеці російського "сбербанку" розповіла, що вирішили робити через дефіцит чіпів — то як, санкції не працюють?

У мережі показали відео з інтерв'ю директора банка, яка розповідає про "геніальне рішення", використовувати старі чіпи у нових картках. Тому вони почали виколупувати їх зі старих банківських карток і вставляти у нові.

Поредставниця "сбєрбанку". Фото: скриншот Youtube
Поредставниця "сбєрбанку". Фото: скриншот Youtube

Чіпів стало мало, коштувати стало дорого. Тому наші колеги з центру емісії вигадали рішення, близьке до геніального. Реімплантацію чипів банківських карт. Тобто ми почали виковирювати чіпи з карток та вставляти їх у нові картки. представниця сбербанку.

Щоправда, виковирювати обіцяють лише з тих карток, за якими раніше не прийшли клієнти. Після того, як у банку назбирається достатньо карток, їх відправлять до центру емісії, фахівці видалять із чіпа всі старі дані, після чого картки привезуть виробникам карток, де чіпи вилучать для подальшого використання в нових картках.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Цікаво, що купівля одного чіпа банку обходиться в 5 євро. Якщо ж навиковирювати старих чіпів, то вартість скорочується до 1,3 євро.

Нагадаємо, що на Одещині від нудьги представники місцевої влади, мер Білгород-Дністровського та голова райради влаштували, "розігрівальний бій" та лайко-батл.

Як повідомляв "Знай.ua" у ЗМІ розповіли, коли санкції призведуть до зростання цін на продукти харчування у росії.

Також "Знай.ua" інформував, що росіяни вперше за 8 років зіткнулися із серйозними проблемами в логістиці, удари ЗСУ по складах виявилися неймовірно точними.