Правду про Бориса Джонсона розкрили незадовго до відставки, друг Володимира Зеленського не такий простий: "Йому важливо, щоб..."

Борис Джонсон оголосив, що ухвалив рішення піти з посад прем'єр-міністра Великобританії та лідера Консервативної партії 7 липня 2022 року.

"Я виконуватиму свої обов'язки доти, доки не буде призначено нового лідера", - заявив Джонсон.

Це сталося через конфлікт усередині Великобританії.

В усьому винен скандал навколо 52-річного політика Кріса Пінчера, який є членом команди Джонсона.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Борис Джонсон, скріншот з відео
Борис Джонсон, скріншот з відео

Оля Полякова влаштувала "тур" деокупованими територіями, щоб показати світові правду: "Після приходу орків"

Знаменита українська співачка Оля Полякова вирушила деоккупованими населеними пунктами, щоб показати всю жорстокість "російського світу".

Знаменитість побувала у Бородянці та Ірпені. Вона показала, що російські окупанти нещадно атакували житлові будинки, де були безневинні люди.

Оля Полякова, instagram.com/polyakovamusic
Оля Полякова, instagram.com/polyakovamusic

Володимир Зеленський просить легалізувати груди в інтернеті, щоб підняти економіку: "Порушує свободу"

На сайті Президента Володимира Зеленського з'явилася петиція, в якій автор висловив прохання про легалізацію еротики та фільмів для дорослих на території України. Як пояснює автор петиції, більшість розвинених держав не мають заборон на діяльність 18+, а в Україні цей закон ухвалювався з міжнародними зауваженнями, що він порушує свободу слова.

Авторські права в інтернеті
Авторські права в інтернеті

Наташа Корольова "продала" свою голу попу через загибель Юрія Шатунова: "Якщо вже зашкваритися, то на повну"

Українська співачка, яка вже тривалий час живе у Росії Наташа Корольова зовсім недавно вивалила всім свій голий зад. Цим дівчина, яка живе зі стриптизером Тарзаном (Сергій Глушко), дуже розлютила своїх шанувальників. Не могла пройти повз такий маніфест і блогерка Катя Конасова, яка любить викривати інста-циган.

Наташа Корольова. Фото: скрін youtube
Наташа Корольова. Фото: скрін youtube

Російський окупант впав в істерику від побачених реалій війни: "Я ніколи не вилікуюсь від побаченого"

Війна триває, окупанти втрачають бадьорість через втрати та види 200-х та 300-х, лише забувають, що самі прийшли на українську землю сіяти хаос, смерть та розруху. Вкотре СБУ оприлюднило розмову загарбника зі слабкими нервами зі своєю дружиною. Від голосу дружини в окупанта відбулася справжня істерика, він боїться, що не повернеться додому живим, адже кількість убитих та поранених вражає.

Окупант. Фото: скриншот Youtube
Окупант. Фото: скриншот Youtube