Війна, яку розпочала росія, неабияк об'єднала українців у спільній боротьбі проти агресора. Воїни ЗСУ самовіддано боронять кожен шматочок нашої землі, а волонтери забезпечують армію всім необхідним.

Кожен українець долучається до спільної справи чи то фінансово, чи іншими доступними способами. А увесь світ захоплюється єдністю та силою українського народу.

В інтернеті, зокрема, набирає обертів проєкт "Теронліфанс", де люди донатять на Збройні Сили України, натомість отримуючи оголені або напівоголені фото. Організаторки зуміли зібрати кілька млн гривень та стали відомими на весь інтернет.

Петро Охотін, facebook.com/petro.okhotin
Петро Охотін, facebook.com/petro.okhotin

Метою проєкту називають збільшення кількості донатів на потреби армії та тимчасово переміщених осіб. І таким чином "пришвидшити нашу перемогу". Проте, як написав на своїй фейсбук сторінці військовослужбовець Петро Охотін, поліція продовжує ганебну практику полювання на вебкамниць і моделей.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

"Пишуть, що поліція продовжує ганебну практику полювання на вебкамниць і моделей. Денис Монастирський і шановні депутати, з цим потрібно щось вирішувати. Цим постом висловлюю повагу дівчатам, які організували #ТерОнліфанс і інші проєкти. Тим, хто переказує гроші за нюдси #ЗСУ. P.S. Як бачите, армія — це ще той кросфіт. Хочеш більше нюдсів Охотіна? Підтримуй 3-й взвод 2 роти 110 батальйону 111 бригади", - пише він. Петро Охотін

Петро Охотін, facebook.com/petro.okhotin
Петро Охотін, facebook.com/petro.okhotin

Нагадаємо, боєць ЗСУ, якому розірвало руку і ногу, закликає мститися росіянам за будь-яку ціну: "Їб*ште, бл*дь, як в останній день!"

Як повідомляв "Знай.ua", воїн ЗСУ влаштував своїй мамі зворушливий сюрприз у її день народження: не бачила сина пів року

Також "Знай.ua" писав, що ЗСУ зуміли відбити окупантів з острова Зміїний - бігли на катерах і підривали техніку