У колишнього радянського генсека, першого та останнього президента СРСР Михайла Горбачова проблеми з нирками, через що йому доводиться регулярно проходити процедуру гемодіалізу. А зараз самопочуття колишнього політика різко погіршилося.

Як повідомляє низка російських ЗМІ, зараз Михайло Горбачов перебуває на гемодіалізі в лікарні. У 92-річного політика діабет та проблеми з нирками.

Зазначається, що справи зі здоров'ям Горбачова зовсім кепські. У мережі навіть з'явився знімок з палати. На ньому добре видно, що вени Михайла Горбачова сині від множинних ін'єкцій, а на ліжку під ним лежить протипролежневий матрац.

Михайло Горбачов у лікарні, фото з соцмереж
Михайло Горбачов у лікарні, фото з соцмереж

Крім того, тіло Горбачова сильно роздуте через проблеми з виведенням рідини. То ж міцним здоров'ям у своєму поважному віці колишній радянський генсек похизуватися точно не може.

Популярні новини зараз
"Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину
Показати ще

"Точні діагнози не афішують, але колишнього генсека близько року спостерігають лікарі. А нещодавно почали возити на діаліз до московської лікарні. Іноді Горбачову проводять очищення крові", - повідомляв раніше Телеграм-канал Mash.

Михайло Горбачов
Михайло Горбачов

Нагадаємо, боєць ЗСУ, якому розірвало руку і ногу, закликає мститися росіянам за будь-яку ціну: "Їб*ште, бл*дь, як в останній день!"

Як повідомляв "Знай.ua", воїн ЗСУ влаштував своїй мамі зворушливий сюрприз у її день народження: не бачила сина пів року

Також "Знай.ua" писав, що ЗСУ зуміли відбити окупантів з острова Зміїний - бігли на катерах і підривали техніку