70 гривень і без м'яса з квасолею: скільки українцям коштуватиме борщ і коли ціни значно знизяться

Через окупацію частини міст України жителі нашої країни помітили дефіцит деяких продуктів харчування. Особливо це було помітно на прикладі овочів та фруктів, які зазвичай завозили з Херсонської області. Продавець Володимир підтверджує підвищення вартості продуктів із борщового набору.

Борщовий набір, скріншот: YouTube
Борщовий набір, скріншот: YouTube

Світлана Лобода захотіла "скасувати" війну заради одного красеня: "Скільки років ми разом?"

Світлана Лобода виділилася новими Instagram Stories, у рамках яких привітала свого друга, грузинського та українського модельєра Бічолу Тетрадзе з Днем Народження.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

— З Днем Народження, мій улюблений друже. Скільки років ми вже разом?

"Люблю наші подорожі. Як же хочеться відмотати час тому... Начебто в минулому житті. Дай Бог настане світ. І ми знову будемо радіти життю, як тоді, того прекрасного вечора", - пише Світлана Лобода в наступних Stories.

Світлана Лобода, фото: Instagram
Світлана Лобода, фото: Instagram

"Махач" живий: українці просять Володимира Зеленського врятувати бійця полку "Азов" Ярослава Бригінця з полону росіян

Юні мешканки нашої країни закохалися у бійця полку "Азов" Ярослава Бригінця. Тоді відео з юним красенем розлетілося соцмережами і його переглянули мільйони разів. Навесні 2022 року прийшла моторошна новина про те, що 21-річний Ярослав із позивним "Махач" загинув. Після цього почали з'являтися заяви від побратимів Бригинця про те, що вони не бачили його тіла, а зараз і воїни бійці полку "Азов" переконані, що Махач перебуває в полоні у росіян з квітня 2022 року.

Ярослав "Махач" Бригинець, фото із соцмереж
Ярослав "Махач" Бригинець, фото із соцмереж

Євген Кошовий з "Квартал 95" разом із дружиною Ксенією похвалилися патріотичними татуюваннями: "Той, хто любить Україну..."

Відомий український актор, гуморист, зірка "Квартал 95" Євген Кошовий та його дружина Ксенія зробили патріотичні татуювання. Гуморист вирішив віддати данину пам'яті Кузьмі Скрябіну та наніс на руку слова з пісні "Коломийки".

Євген Кошовий із дружиною. Фото: скрін youtube
Євген Кошовий із дружиною. Фото: скрін youtube

Українці просять не пускати дітей до шкіл, поки літають ракети: має втрутитися Володимир Зеленський

Петиція з вимогою заборонити офлайн навчання в Україні до завершення воєнного стану вже набрала необхідну кількість голосів. Тепер цю пропозицію має розглянути президент України Володимир Зеленський. У петиції українці висловили свій протест проти відновлення очного навчання у школах із 1 вересня.

Школа, фото: скріншот з відео
Школа, фото: скріншот з відео