Продаж цигарок на чорному ринку стрімко зростає, але люди, які купують їх, були попереджені після повідомлень про те, що вони могли містити сліди фекалій.

Відповідну посаду розмістили на порталі «DailyStar»

Згідно з звітом Philip Morris International, майже кожна п'ята цигарка, що викурюється на Заході, є контрабандою або підробкою.

Це зростає майже до кожного третього на північному сході і до кожного четвертого в Йоркширі і Хамбері.

Колишній головний інспектор Скотланд-Ярду Вілл О'Рейлі, нині консультант тютюнової промисловості, сказав: «Незаконні цигарки становлять небезпеку для будинків людей з погляду домашніх пожеж, і було виявлено, що вони містять забруднюючі речовини, такі як кліщі, комахи, яйця, грибки та навіть фекалії».

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Він додав: «Схоже, організовані злочинні групи вважають, що ризик бути спійманим вартий того, щоб отримати прибуток у розмірі близько 1,5 мільйона фунтів стерлінгів за кожен контейнер, який вони ввозять до Великобританії».

Викладка цигарок, фото: dniprograd.org
Викладка цигарок, фото: dniprograd.org

Волосся та екскременти тварин регулярно виявляються у вилучених підроблених цигарках, повідомила фірма, яка працює з митниками.

Продаж підроблених тютюнових виробів підскочив більш ніж на третину минулого року, вперше перевищивши позначку в три мільярди цигарок.

Це сталося після того, як Philip Morris порвала з конкуруючими тютюновими фірмами та закликала до заборони цигарок до 2030 року.

Світовий гігант, який також виробляє такі бренди, як Chesterfield та L&M, хоче перейти на продукти та ліки для вейпінгу.

Підроблені сигарети надходили до Великобританії із союзної Кремлю Білорусі, але після вторгнення росії в Україну виробництво нарощується в Бельгії, Голландії та Люксембурзі.

Нагадаємо, у мережі повідомили, що заборонено курити в Україні вже з цього місяця.