В Україні триває повномасштабна війна проти рашистів – понад 130 днів, чотири місяці.

Щодня помирають мирні жителі... як нагадування - ракетний удар по ТРЦ у Кременчуці, обстріл Одеської області тощо. Воїни ЗСУ віддають своє життя за нашу свободу на фронті. А президент Володимир Зеленський робить все можливе на міжнародній арені, заявляючи необхідність військової підтримки нашої країни.

Володимир Зеленський та Борис Джонсон, фото: Instagram
Володимир Зеленський та Борис Джонсон, фото: Instagram

Вже кілька місяців минуло з того часу, як у рамках The Late Show with Stephen Colbert Стівен Кольбер поділився явними перевагами Володимира Зеленського перед путіним.

"У Зеленського є все, чого немає у путіна. Він молодий, мужній, його любить і поважає його народ. І найважливіше... на відміну від путіна, він чудово виглядає без футболки. Не дивно, що він просить амуніцію. Подивіться ці базуки!", - говорить він.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Володимир Зеленський, скріншот: Youtube
Володимир Зеленський, скріншот: Youtube

"Фото з 2019-2020, але характер незмінний", "Українки, у нас з'явилися конкурентки за президента – американські жінки", "Ой я Вас прошу, ми його навіть не позичимо", "Та й ще душу має на відміну від старого упиря" , - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, військовий аналітик Том Купер про успіхи ЗСУ на передовій, та ефективний HIMARS: "Чорнобаївка знову в топі"

Як повідомляв "Знай.uа", Рамзан Кадиров не витримав, і "намалював" перемогу своєї армії на полі бою і подбав про "капітуляцію" Володимира Зеленського.

Знай.ua писав, коли будуть переговори Володимира Зеленського і путіна, дата майже на межі: "Ситуація безвихідна"