Коли будуть переговори Володимира Зеленського та путіна, дата майже на межі: "Ситуація безвихідна"

Українці вже чекають-не дочекаться, коли росіяни підуть з нашої землі чи упокоїться в ній навіки. Багато хто будує плани щодо того, що робитимуть в день нашої спільної перемоги над військами путіна. Одне зрозуміло точно - без особистої розмови Володимира Зеленського та володимира путіна важко буде обійтися. А коли ж буде ця розмова? Розбиралася відома експертка з карт Таро Валентина.

Зеленський та Путін, фото з вільних джерел
Зеленський та Путін, фото з вільних джерел

Фіналістка шоу "Холостяк" Юля "Зайка" показала служителям собору груди, але її не впустили: "Розпусна жінка прийшла"

Дівчина вирішила відвідати місто своєї мрії – Венецію. А як, будучи у такому місті, і не відвідати собор Святого Марка? Бельченко ділилася чудовими кадрами архітектури міста і нарешті дісталася місця "ікс". Зазначимо, що на Юлі була красива сукня з фігурним вирізом, але оцінити її змогли лише підписники дівчини, адже служителі собору не впустили "Зайку" у такому вигляді до храму Божого.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Юлія "Зайка" Бельченко, фото: julz_seven
Юлія "Зайка" Бельченко, фото: julz_seven

Скільки коштуватиме малина, черешня та смородина у липні: супермаркети оновили ціни

Найпопулярніші ягоди липня та серпня - малина, черешня та смородина стали набагато дорожчими цього року. Адже через війну та окупацію багатьох населених пунктів на півдні країни фермерам не вдалося привезти свою продукцію на вільні ринки країни.

Овочі та фрукти. Фото: Кореспондент.
Овочі та фрукти. Фото: Кореспондент.
Овочі та фрукти. Фото: Кореспондент.

Партизани в окупованому місті довели, що не бояться росіян - погрожують розправою і чекають на ЗСУ: "Ми знаємо де ви спите"

На вулицях тимчасово окупованого Куп'янська Харківської області з'явилися листівки від місцевих партизанів. Відважні українці довели, що не бояться російських солдатів і заявили, що їх обов'язково чекає розплата за скоєні злочини, якщо вони не покинуть їхні рідні землі. Фото опублікували в соцмережах.

Вибухи у Харкові. Фото: Telegram
Вибухи у Харкові. Фото: Telegram

Катерина Репяхова змусила відповісти ексдружину Віктора Павліка: "Хочу, щоб люди, які кажуть гидоту..."

Причиною конфлікту між теперішньою та колишньою дружинами Віктора Франковича стала квартира. Її співак купив в кредит за часів попереднього шлюбу. Колишня дружина образилась та в соціальній мережі назвала Катерину гидотними словами. Цього блогерка не стерпіла та подала до суду. Співак був проти, через це їх шлюб ледь не розпався. Суд відбувся й Катерина виграла справу. Вона оприлюднила його рішення. За образи на її адресу в соціальній мережі Репяхова отримає 8 тисяч гривень.

Катя Репяхова. Фото: скрін youtube
Катя Репяхова. Фото: скрін youtube