Єгор Крутоголов з "Дизель Шоу" розчарувався в Ксенії Мішиній після грубих заяв на його адресу: "Прикро та огидно"

Відомий український актор, зірка "Дизель шоу" Єгор Крутоголов зізнався, що сильно розчарувався в актрисі та "Холостячці" Ксенії Мішиній. Все через необґрунтовані звинувачення на адресу нього та його команди.

Єгор Крутоголов, скріншот: Youtube
Єгор Крутоголов, скріншот: Youtube

Комунальники вирішили нажитися на зруйнованому у Кременчуці ТРЦ, бійці ТрО оперативно затримали українських мародерів

Комусь війна, а комусь можливість нажитися на чужому горі. Справа в тому, що одразу трьох співробітників комунального підприємства міста Кременчука спіймали на крадіжці бійцями територіальної оборони. Вони намагалися вкрасти коробку з телефонами з торгового центру "Асмтор", який днями зруйнували ракету російських окупантів. Сталося це у день трагедії, 27 червня.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Амстор, фото: вiльне джерело
Амстор, фото: вiльне джерело

Українці знову отримали дві платіжки: у Нафтогазі пояснили споживачам в чому причина

В компанії зауважили, що значна кількість клієнтів Нафтогазу вже отримала друковану платіжку за газ і ще одну — за транспортування. Для декого це стало сюрпризом, адже попередній постачальник надсилав усього одну. У компанії відповідають, що два рахунки — це нормально.

Газ. Фото: скрін youtube
Газ. Фото: скрін youtube

Мішель Андраде з "Орел і Решка" після розриву з Потапом втекла до Іспанії: "Танк переїжджає людину, вона підглядала"

Мільйони українців через повномашстабне військове вторгнення росії в нашу країну були змушені втекти і шукати притулку в інших містах і країнах. Серед них — співачка Мішель Андраде. У березні вона вивезла рідних з України й сама залишилася в Європі, де перебувала на зйомках тревел-шоу "Орел і Решка" (Новий канал).

Мішель Андраде, instagram.com/mishvirmish/
Мішель Андраде, instagram.com/mishvirmish/

Відпустка в Єгипті скасовується: акула в Хургаді напала на туристів, дівчина залишилася без ноги та руки

При виборі курорту ми зазвичай керуємося порадами друзів, турагента або ж відгуками в інтернеті. Найчастіше українці вирушають на узбережжя Єгипту та Туреччини. Але, після наступної новини вашого ентузіазму щодо Єгипту, а саме Хургади зменшиться. 1 липня 2022 туристи на єгипетському курорті були змушені спостерігати жахливу дію, коли акула напала на дівчину посеред моря.

Акула в Хургаді відкусила дівчині руку та ногу
Акула в Хургаді відкусила дівчині руку та ногу