В Укргідрометцентрі дали прогноз на увесь липень: чим погода у 2022 відрізнятиметься від попередніх років

Український гідрометеорологічний центр дав коротку кліматичну характеристику липня, опублікувавши аналіз за минулі роки та продемонструвавши багаторічний режим погоди в липні в Україні.

Погода в Україні, фото: facebook.com/tala.didenko
Погода в Україні, фото: facebook.com/tala.didenko

Зрадниця Ані Лорак розважилася з дружиною "путінського рота" Пєскова на вечірці у Філіпа Кіркорова

"Українську" співачку Ані Лорак, яка вже давно перебралася до росії, і яка цинічно мовчить про жорстоку війну в Україні, помітили на святковій вечірці поруч з дружиною Пєскова і кремлівською співачкою Валерією. Ані Лорак спокійно відпочивала на святі у свого друга - російського співака Філіпа Кіркорова, поки ворожі ракети вбивали українців.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Ані Лорак
Ані Лорак

Ігор Стрєлков-Гіркін опустив бойовий дух окупантів на саме дно, вже готуються до здачі Калінінграда

Ексглавар бойовиків "ДНР" Ігор Гіркін-Стрєлков вирішив висловитись знову про війну в Україні. Незважаючи на свою відданість окупантам, останнім часом він не соромлячись їх деморалізує. У своєму новому зверненні він висловився про Калінінграда. На його думку, якщо раптом розпочнеться війна з НАТО, місто перестане бути російським.

Стрєлков-Гіркін. Фото: скриншот Youtube
Стрєлков-Гіркін. Фото: скриншот Youtube

Оля Полякова спантеличила дивною поведінкою з фанаткою під час концерту: "У мене їх двоє"

Через війну Полякова разом з донечками виїхала до Франції. А нещодавно вона розповіла, що дуже скучили та планує невдовзі повернутися до дому. Подія сталася у Празі. Під час концерту до неї підійшла шанувальниця та подарувала квіти. Оля не втрималась, підійшла до краєчка сцени, нахилилась та погладила по голові дівчину, а потім поцілувала.

Оля Полякова. Фото: скрін youtube
Оля Полякова. Фото: скрін youtube

Російські окупанти демонструють боягузливість і п'яні скаржаться дружинам на ЗСУ: "Командир с*е у пакет"

Російські окупанти тепер до кінця життя здригатимуться від слів "Україна" та "ЗСУ". Зазнають колосальних втрат після протистоянь з українськими захисниками, і днями безперервно п'ють. Їм зараз настільки страшно, що командир навіть почав справляти потребу в пакеті, а прості солдати напиваються щодня. Їм так спокійніше переживати обстріл з українського боку.

Російські військові. Фото: Youtube
Російські військові. Фото: Youtube