У Кременчуці засудили трьох дівчат, які продавали "нюдси". Проте, більше дивує той факт, що експертизу фотографій оцінили у майже 30 тисяч гривень.

Як виявилося, щоб встановити, чи були фото та відео порнографічними матеріалами, слідство витратило 27500 грн. Ці кошти суд зобов’язав відшкодувати засуджених. Про це стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень.

Вирок трьом жінкам було винесено 25 квітня Крюківським райсудом Кременчука. Встановлено, що дівчата продавали свої інтимні фото у Телеграмі. Крім відшкодування 27500 грн, їм призначили умовне покарання.

Знайомство в інтернеті, фото з відкритих джерел
Знайомство в інтернеті, фото з відкритих джерел

Згідно з матеріалами справи, обвинувачувані — троє молодих жінок, двоє з яких виховують дітей, а одна — вагітна. З липня 2021 року вони організували бізнес в месенджері Telegram, де продавали свої інтимні фото та відео. Чоловіки перерахували жінкам 2200 грн на картку ПриватБанку, а у відповідь отримали інтимні фото та відео.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Відповідно, правоохоронці кваліфікували дії жінок як розповсюдження предметів порнографічного характеру, з метою їх збуту, за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 301 КК України). Судово-мистецтвознавча експертиза, на яку було витрачено 27500 грн, встановила, що фото та відео являються продукцією порнографічного характеру.

Жінки свою провину визнали повністю, а суд визнав їх винними та призначив одній із засуджених 4 роки, а іншим двом — по 3 роки позбавлення волі, з іспитовим строком — 1 рік.

Скрін, відео YouTube Інтернет
Скрін, відео YouTube Інтернет

Нагадаємо, Джамала показала, що з Херсоном зробив "русский мир": "Суцільний страх та біль"

Також ми писали, щурик Нюша став порятунком для маленького хлопчика з Харкова: дитина ледь не загинула двічі під обстрілами росіян

Нагадаємо, російські окупанти вбили 15-річного хлопця, який допомагав евакуйовувати тварин: "Весь світ вдячний йому за Людяність"