Станом на 29 червня російські воєнні злочинці вбили в Україні 341 дитину. Понад 968 дітей постраждали. Такі дані повідомляють в Офісі генерального прокурора.

Ця трагедія до болю врізалася у серця кожного з нас. Не виняток і перша леді України Олена Зеленська, яка не змогла стримати сльози при згадці про загиблих маленьких українців. Відео з її промовою миттєво набрало популярності в соцмережі TikTok.

Олена Зеленська ще 1 червня виступила перед батьками загиблих малюків і попросила лідерів країн-партнерів докласти максимум зусиль для того, щоб діти в Україні більше не гинули через кровожерливу росію.

Олена Зеленська, фото: Instagram
Олена Зеленська, фото: Instagram

Під час зворушливої промови дружина президента не стримала сліз. Ролик, опублікований у TikTok супроводжує емоційний трек виконавиці Паломи Фейт – Оnly love can hurt like this ("Тільки любов може зробити так боляче").

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Болить душа і серце плаче", "Щире, болюче звернення. Слова пройшли крізь серце", "Це слова кожної мами в Україні", "Ми всі плачемо", – реагують в коментарях українці.

Лише за кілька днів ці до болю зворушливі кадри зібрали близько 700 тисяч переглядів, майже 100 тисяч лайків та понад 1100 коментарів.

Коментарі, tiktok.com/@_prystrasti_
Коментарі, tiktok.com/@_prystrasti_

Коментарі, tiktok.com/@_prystrasti_
Коментарі, tiktok.com/@_prystrasti_

Коментарі, tiktok.com/@_prystrasti_
Коментарі, tiktok.com/@_prystrasti_

@_prystrasti_

діти💔 #оленазеленська #першаледі #володимирзеленський #volodymyrzelensky #olenazelenska #президентукраїни #рекомендації #війна2022

♬ оригинальный звук - PRYSTRASTI

Нагадаємо, Росія оголосила дефолт за зовнішнім боргом - вперше за 100 років: санкції працюють

Також ми писали, воїн ЗСУ влаштував своїй мамі зворушливий сюрприз у її день народження: не бачила сина пів року

Нагадаємо, налякані "бавовною" росіяни плачуть, що їхній владі "бракує яєць": "Терпіти будемо поки в Кремль не прилетить"