Надія Матвєєва виходить заміж за хлопця, на 20 років молодшого за неї, рідні проти: "У нього немає грошей на обручку"

Відома телеведуча Надія Матвєєва в свої 53 роки після двох розлучень зізналася, що закохана. При чому в хлопця, який на 20 років молодший. Надія і раніше відзначала, що велика різниця у віці для неї табу, але зараз життя зламало всі її стереотипи і ведуча "Все буде добре" нарешті щаслива. Надія тонко натякнула Решетнику, що рідні бояться, що молодий чоловік скористається популярністю телеведучої. Матвєєва сказала, що навіть не хоче це промовляти, так як це не так.

Надія Матвєєва, фото: Знай.ua
Надія Матвєєва, фото: Знай.ua

Олексій Арестович зізнався, що його життя висіло на волосині з початку війни з рф: "Негідники з Офісу Президента"

З початку повномасштабного вторгнення рф на територію суверенної України проект змінив назву на "Дурнєв дивиться сторіс Zombi". В крайньому випуску співведучим Льоші став українськиїй заспокоювач Олексій Арестович. З перших хвилин випуску Дурнєв висловив надію, що раз у радника глави ОП України знайшовся час на розважальне шоу, значить справи на фронті рухаються успішно.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Олексій Арестович і Льоша Дурнєв, фото: Знай.uа
Олексій Арестович і Льоша Дурнєв, фото: Знай.uа

Нацбанк вперше за 30 років визнав загрозу гіперінфляції: що чекати українцям

Як стало відомо, на засіданні Комітету з монетарної політики Національного банку, де були присутні всі члени правління та керівники монетарного блоку НБУ, вперше за майже 30 років обговорили і визнали реальною загрозу гіперінфляції.

НБУ. Фото: Dengi.ua
НБУ. Фото: Dengi.ua
НБУ. Фото: Dengi.ua

Сергій Притула ледве стримав сльози-українці зібрали навіть не на 3 байрактара: "Завдання було за 7 днів"

Після початку повномасштабного вторгнення росії 24 лютого сфера діяльність Притули значно розширилася. Найгучнішою "справою" Сергія був збір на 3 байрактари разом з блогером з Дніпра Лаченом. Хлопці почали збирати на 3 байрактари дла ВСУ, але вийшло все трохи не так, як вони планували. Сергій Притула поділився результатами збору і вони довели ведучого до сліз.

Сергій Притула, фото з соцмереж
Сергій Притула, фото з соцмереж

Російські окупанти почали використовувати діточок українських захисників в цілях шантажу - не можуть після такого називатися людьми

З кожним днем російські загарбники все частіше викрадають родичів українських військових на окупованих територіях. Це тепер носить системний характер. Відбувається це наступним чином: до них в руки потрапляють бази даних українців, і допомагають їм у цьому або колаборанти, або ж захоплення адміністративних будівель. Беруть в полон вони як дорослих людей, так і маленьких діточок.

Російські військові, фото: скріншот з відео
Російські військові, фото: скріншот з відео