ЛГБТ-представники звернулися до президента Володимира Зеленського і в офіс Президента з вимогою звільнити Олексія Арестовича після його недавньої заяви. Про це ЛГБТ-спільнота KyivPride написала на своїй офіційній сторінці в соцмережах.

Олексій Арестович в одному з останніх ефірів зробив заяву на адресу ЛГБТ-представників. Він заявив, що вважає їх людьми з відхиленнями.

Олексій Арестович. Фото: скрін youtube
Олексій Арестович. Фото: скрін youtube

"ЛГБТ- це люди з відхиленням, до них ставлюся зі співчуттям, я проти пропаганди", - сказав Арестович.

ЛГБТ-представники незабаром відреагували на слова радника керівника ОП і звернулися до Президента із закликом звільнити його, додавши, що подібна риторика від представників влади неприпустима, особливо коли країна тримає курс в ЄС.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Скрін публікації
Скрін публікації

"Це ми до вас ставимося зі співчуттям, тому що бути гомофобним "руським миром" в Україні - ось це і є девіація і відхилення від норми. Ми проти псевдонаукової пропаганди Арестовича. Закликаємо звільнити цю людину з посади радника. Це питання в суспільстві давно назріло. Подібна риторика від представників влади неприпустима, якщо ми хочемо бути в ЄС", - заявили ЛГБТ-представники.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Олексій Арестович і Михайло Подоляк показали єдине, на що здатна Білорусь: "Завдали удару по ваших мізках".

Також наш портал інформував, Олексій Арестович пояснив, чому люди не зможуть більше повернутися в стан до 24 лютого.

Крім того, наш портал повідомляв, Олексій Арестович проговорився, як Росія намагається вийти з війни, нова методичка вже в руках пропагандистів.