Ціни на полуницю в порівнянні з попереднім роком збільшилися на 5-10 гривень. Фермер Віктор Когуц вважає, що це сталося через зсув сезону і вартість цієї популярної ягоди ще знизиться. Про це він розповів у коментарі інформаційному порталу AgroPortal.

Споживання полуниці в Україні збільшується з кожним роком, а разом з ним і зростає пропозиція, особливо, коли з'являється місцева полуниця з поля. Найбільше попит на якісну ягоду, пропозиція якої хоч і збільшується, але ще недостатня, щоб задовольнити всі запити.

Продаж полуниці. Фото: скрін youtube
Продаж полуниці. Фото: скрін youtube

Фермер Віктор Когуц зазначив, що ціни на полуницю на 5-10 гривень вищі, ніж були торік. Він пов'язує це зі зміщенням сезону і вважає, що вартість ягоди ще знизиться.

"Якщо порівнювати з минулим роком, то зараз ціна на полуницю на ринку зросла на 5-10 грн. Думаю, це через зсув сезону і пік найнижчої ціни ще попереду",- заявив він.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Обрізка полуниці, скріншот із відео
Обрізка полуниці, скріншот із відео

Фахівець зазначив, що сезон змістився ближче до літа на 1,5 тижня. Це сталося через холодну весну з частими нічними заморозками.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українців застерегли від небезпеки, яка прийшла разом із сонячним літом: поширюється в інші органи.

Також наш портал інформував, в Україні змінилися правила призначення пенсії для прийомних батьків, які отримують виплати: у Міністерстві соціальної політики дали роз'яснення.

Крім того, наш портал повідомляв, Володимир Зеленський розповів, чи будуть ЗСУ обстрілювати території агресорів за допомогою американської зброї: "Не цікавить".