Тіна Кароль натякнула на нещирість Світлани Лободи в Ірпені: "Лукаво повертаються під селфі"

Українська співачка Світлана Лобода висловила свою чітку проукраїнську позицію і відмовилася від виступів на росії. Зовсім недавно вона відвідала рідний для себе Ірпінь, але українській знаменитості Тіні Кароль це здалося нещирим. Співачка в ефірі телеканалу 1+1 проїхалася по Світлані Лободі. У своєму стилі - без імен, але ведуча зазначила з посмішкою, що натяк зрозуміла.

Тіна Кароль, фото Знай.uа
Тіна Кароль, фото Знай.uа

Найспекотніший день в Україні і прихід довгоочікуваної прохолоди: яку погоду прогнозує синоптик Наталка Діденко на 21 червня

В Україну 20 червня прийшов найспекотніший день, адже температура повітря піднялася аж до +30, +34 градусів. Коли чекати прохолоду розповіла відомий український синоптик Наталка Діденко. Вона повідомила, що завтра, 21-го червня, до нас прийде холодний атмосферний фронт, то ж очікується істотне ослаблення спеки. Пройдуть короткочасні дощі, місцями з грозами. Очікуються опади в західній частині України, на півночі, ввечері можливі в Одеській, Миколаївській та Луганській областях.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Спека в Україні, кадр з відео
Спека в Україні, кадр з відео

У Олександра Положинського з "Бумбокс" трапилася біда: "Не хотів відразу про це писати, щоб не турбувати"

Ексфронтмен гурту "Тартак" Олександр Положинський, який ще в лютому вирішив підписати контракт зі Збройними Силами України, розповів про втрати на війні. Ситуація дійсно вкрай небезпечна, проте воїну зі своїми побратимами вдалося вийти "сухими з води". Втрати, на щастя, тільки матеріальні. Він залишився лише з тим, що було на ньому, всі інші речі - втрачені безповоротно.

Олександр Положинський, facebook.com/sashko.polozhinsky
Олександр Положинський, facebook.com/sashko.polozhinsky

Рашисти замовили шашлик в Херсоні і отримали рахунок автоматною чергою: "Вкладуться в чорні мішки для сміття"

Великі втрати росіян на українській землі неабияк радують кожного з нас. Однак, оскільки наші сусіди не відрізняються особливим розумом, вони не перестають сунутися в Україну, за що дорого розплачуються. Співробітники оперативного підрозділу рашистських військ вирішили відсвяткувати і замовили собі в тимчасово окупованому Херсоні шашлик. Збиралися поласувати ним на набережній... для обслуговування таких особливих гостей прибула спеціальна сервісна група, яка відкрила рахунок за допомогою автоматної черги.

Херсон, фото: Воєнна розвідка України
Херсон, фото: Воєнна розвідка України

Ілля Кива хоче показати, звідки Польща нападе на Україну

Колишній народний депутат Верховної Ради України Ілля Кива, який після 24 лютого звинуватив свою країну у всіх гріхах, знову придумав нову казку про превентивний удар. Цього разу досвідчений пропагандист вирішив розповісти про те, нібито Польща зараз планує захопити західні області України. Пов'язана його думка, яку потрібно пропускати повз вуха, з недавньою заявою президента Польщі Анджея Дуди.

Ілля Кива, фото: скріншот з відео
Ілля Кива, фото: скріншот з відео