Ріжуть вени аби не воювати: російські окупанти калічать себе, щоб не їхати в Україну

Російські окупанти готові різати вени аби не їхати на війну в Україну. Про це на своїй сторінці в соціальній мережі facebook повідомив журналіст Роман Цимбалюк. За словами журналіста санаторії Міноборони переповнені російськими окупантами, які отримали поранення в ході бойових дій на території України. Побачивши, на що здатна українська армія загарбники більше не горять бажанням повертатися на війну.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Діти Повалій і Єгорової послали матерів, а Козловський, Дорн і Onuka викреслили родичів: "Рідні стали чужими"

Війна, яку розпочала росія на території суверенної України не тільки посіяла довголітню ворожнечу і ненависть українців до росіян, а навіть посварила сім'ї. Є ті, хто не просто посварився з родичами, а назавжди викреслив їх зі свого життя. Надія Матвєєва і Григорій Решетник в рамках передачі "Неймовірна правда про українців" розповіли, хто із зірок шоубізнесу поставив хрест на родичах.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Таїсія Повалій, фото Знай.uа
Таїсія Повалій, фото Знай.uа

Бійці ЗСУ похвалилися міццю нового озброєння: таких "феєрверків" російські окупанти ще не бачили

Українські захисники показали, як влаштовують російським загарбникам "феєрверки" за допомогою нового озброєння, переданого Великою Британією. Відео опублікував Генеральний штаб ЗСУ в соціальній мережі facebook. Українські захисники почали активно отримувати нове озброєння від партнерів і вже щосили тестують його на російських загарбниках.

ЗСУ. Фото: скрін youtube
ЗСУ. Фото: скрін youtube

Харків знову під ударом — росіяни поновили атаки, у спробі зробити його прифронтовим містом

Російські війська намагаються наблизитися до Харкова, щоб знову спробувати його зробити прифронтовим містом. Як повідомив радник голови МВС Вадим Денисенко в ефірі телемарафону, передає телеграм-канал журналіста Андрія Цаплієнка, ситуація на північ від Харкова знову досить складна.

Обстріли Харкова. Фото: скриншот Youtube
Обстріли Харкова. Фото: скриншот Youtube

Донька Полякової Маша видала сімейну таємницю - Оля її виховувала жорстко: "Б'є вічно по клавішах носом"

Оля Полякова тривалий час намагалася пробитися в український шоу-бізнес. Це були роки безуспішних вливань грошей і ходіння по шоу і проєктам, за які "Королева ночі" не отримувала і копійки. Одним з таких проєктів було реаліті "Привет, декрет", де Оля брала участь в період своєї другої вагітності донькою Алісою в 2011 році.

Маша Полякова. Фото: скриншот  Youtube
Маша Полякова. Фото: скриншот Youtube