Володимир Зеленський провідав на передовій українських захисників і захисниць: "Обов'язково вистоїмо"

Володимир Зеленський, не боячись за своє життя, вже об'їздив ряд передових позицій українських бійців, зокрема побував і на Донбасі. Таким чином він не тільки піднімає бойовий дух захисників, а й показує свою впевненість у швидкій перемозі. Так, цього разу президент відправився в Миколаївську область, де також побував на передових позиціях. Володимир Зеленський поспілкувався із захисниками та захисницями України та подякував їм за неоціненний внесок у майбутнє країни.

Володимир Зеленський, фото: Instagram
Володимир Зеленський, фото: Instagram

Дмитро Шепелєв викреслив покійну Жанну Фріске з життя і поїхав з Москви:"Зовсім не так болісно"

15 червня 2022 року була сьома річниця смерті відомої російський співачки, телеведучої та актриси Жанни Фріске. Дівчина пішла з життя у віці 40 років від неоперабельної пухлини головного мозку. Хвороба проявилася незабаром після народження її первістка - Платона. У фатальну дату 15 червня в 2022 році вдівець Фріске Шепелєв вирішив знову звично відмовчатися.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Жанна Фріске і Дмитро Шепелєв, кадр з відео
Жанна Фріске і Дмитро Шепелєв, кадр з відео

Опухлий путін, у якого гачить пальці - лікар оцінив стан президента рф: "Він намагається бальзамувати себе"

Тиранічний правитель росії з'явився на Петербурзькому економічному форумі, виголосив промову, а потім взяв участь у тривалій дискусії. Володимиру путіну, здавалося, було незручно, він постійно совався на стільці. Він сидів, згорбившись, у своєму кріслі, часто відпочиваючи під дивними кутами і стискаючи руки в позі лап з кігтями.

Володимир путін, скріншот з відео
Володимир путін, скріншот з відео

Надя Дорофєєва стоячи на причалі розповіла про великі втрати: "Цілий мікс почуттів"

Знаменитість поділилася атмосферним фото, на якому позує стоячи на причалі, вдивляючись у далечінь. Надя Дорофєєва зазначила, що за 4 місяці війни у багатьох українців, в тому числі і в неї накопичилося багато почуттів і кожен багато втратив в житті.

Надя Дoрофєєва. Фото: скриншот TikTok
Надя Дoрофєєва. Фото: скриншот TikTok

Українці поділилися несамовитими історіями з фільтраційних таборів: ненависть до російських окупантів безмежна

Дії росіян можна порівняти тільки з варварством, так як те, через що доводиться пройти українцям на захоплених територіях, порушує всі норми. Справа в тому, що ті, хто намагається виїхати з територій, які зараз тимчасово контролюють росіяни, проходять так звані фільтраційні табори. Їх б'ють, катують, і навіть вбивають.

Маріуполь, фото: скріншот з відео
Маріуполь, фото: скріншот з відео