Власник пса Патрона розповів що втомлює зірку

Нюанси життя "за кадром" розкрила ведуча програми "Зірковий шлях".

Пес Патрон. Фото: Instagram
Пес Патрон. Фото: Instagram

Власник Патрона Михайло Ільєв, сапер ДСНС у Чернігівській області розкрив подробиці життя зіркового пса. Улюбленця всієї країни подарували його сину на день народження. Як зізнався Михайло, його довго обирали та зупинились на породі джек-рассел-тер'єр.

Взяли його у сім'ю у тримісячному віці, а як Патрону виповнилося півроку почалися справжні тренування та він потрапив на службу до ДСНС. Як розповів власник, у мирний час собаку готували до різноманітних виставок, адже він чистокровної породи. Тоді ж на замовлення для нього пошили спеціальний одяг, який він і зараз носить.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Проте й Патрон втомлюється віл слави. Як розповів Михайло, зранку пес бадьорий та готовий до роботи. Проте, через значний обсяг робіт пес втомлюється, а особливо його втомлює, коли до нього прикута значна увага. Він навіть починає трохи нервувати від великої кількості камер.

Так, згадали випадок, коли Патрон заснув під час прес-конференції. Як пояснив власник, захід проводився о восьмій вечора, а перед цим був напружений робочий день. Не дивно, що пес втомився та попри підбадьорювання, він вирішив, що йому краще перепочити. Та попри втому зірковий улюбленець продовжує нести службу у лавах ДСНС.

До слова, пес Патрон вирішив перегризти дроти Еммануелю Макрону: "У нього проблеми с нестримним бажанням дзвонити".

До слова, мінна безпека від пса Патрона: чим небезпечні касетні боєприпаси, і де вони зустрічаються.

Раніше ми писали, що помічник ДСНС пес Патрон довів, чому собакам не можна в музеї: "Екскурсовод був не цікавий"